Bankia

Telèfon d'atenció al client:902 2 4 6 8 10

Seleccionar idioma:

Preguntes freqüents

Què és Multiaccés?

Multiaccés és un servei que ofereix Bankia i que permet realitzar operacions bancàries a través d'Internet.

Es tracta d'un "sistema d'unificació de claus" dels servicis de Banca a Distància (Oficina Telefònica, Oficina Internet, Oficina Móvil) que s'associen a una targeta de la qual és vosté el titular.

Este nou sistema vos permet accedir a tots els serveis de banca a distància utilitzant el vostre DNI, el número secret (PIN) de la vostra targeta i una única firma electrònica per a tots els serveis.

Multiaccés vos permet realitzar diverses operacions, com ara efectuar traspassos i transferències (en este cas, amb comissions preferencials respecte a les aplicades des de la pròpia oficina), operar amb valors, consultar els vostres fons d'inversió, plans de pensions, etc., amb la comoditat de no haver de desplaçar-vos fins a la sucursal.

Podeu contractar el Servei Multiaccés, de forma totalment gratuïta, a qualsevol oficina de la xàrcia de Bankia.

Per a qualsevol consulta addicional, podeu contactar amb el Servei d'Informació General en el telèfon 902 2 4 6 8 10.

Una persona que no té nòmina pot sol·licitar un préstec?

Bankia ofereix la possibilitat de sol·licitar un préstec sense disposar de nòmina. Qualsevol sucursal, amb les dades que vos siguen facilitades, procedirà a realitzar un estudi de la sol·licitud, per a la qual cosa podrà sol·licitar algun tipus de garantia (hipotecària, personal, etc.), segons les característiques del préstec.

Quines targetes puc utilitzar a l'estranger?

Amb les targetes Bankia podeu fer les vostres compres també a l'estranger.

Les comissions per operar a l'estranger són:

  • Targetes de dèbit (Visa Electrón i Maestro)
  • Targetes de crèdit (Visa Classic, Visa Or, etc.)

No obstant això, per a qualsevol aclariment addicional, no dubteu a acudir a qualsevol oficina de Bankia o contactar amb el Servei d'Informació General en el telèfon 902 2 4 6 8 10.