Aportacions a plans de pensions

Aportacions a plans de pensions

 • Devolució primera aportació

Contracta'l en línia i aprofita aquesta oportunitat

Els plans de pensions Bankia t'ho posen fàcil: Contracta en línia un pla d'aportacions* periòdiques i t'abonem al compte la primera aportació.

Tria el pla que millor se t'adapti d'acord amb la teva edat i garanteix els ingressos de la teva jubilació per poder-ne gaudir al màxim.

Si necessites més informació, també pots contactar amb el teu gestor.

Assegurar el teu futur mai no havia estat tan fàcil. Fins al 30 de juny, contracta'l en línia i aprofita aquesta oportunitat. Bases Notarials de la promoció (PDF, 554 kB).

Bankia Gestió Experta

Què és Banca Personal?

Banca Personal és un servei d'alt valor per a clients que necessiten assessorament personalitzat

 

 • Un gestor personal sempre a la seva disposició.
 • Assessorament i planificació financera.
 • Productes i serveis adaptats a les seves necessitats.
 • Informació clara i transparent, les 24 hores.
Home veient portàtil. Avantatges de ser client

Avantatges de ser client

Com a client de Bankia Banca Personal, tindrà a la seva disposició a un equip preparat per seleccionar les millors oportunitats en cada moment i acostar-li les alternatives més interessants per a les seves inversions.

Assessorament personalitzat

Com a client de Banca Personal de Bankia, té a la seva disposició l'assessorament del seu gestor personal, recolzat en un equip de professionals que li ajudarà a seleccionar les millors alternatives per a la seva inversió.

Conversa entre dues persones. Assessorament
Chica morena amb carpeta anotant. Proposta

Sol·liciti una proposta d'inversió personalitzada

Productes exclusius per adaptar-nos al que necessiti

 • Chico parlant pel mòbil. Plans perfilats

  Plans de pensions perfilats

  Perquè trobi el que millor s'adapta a vostè en funció del seu perfil de risc i la seva edat.

  Un pla

  Per a cada perfil de risc

  Aportacions

  Periòdiques o úniques

 • Pareja mirant en un portàtil. Bankia Evolucion

  Fons Bankia Evolució

  Amb un estricte control del risc i les millors oportunitats d'inversió en cada moment.

  Màxima

  Diversificació

  Rendibilitat

  En qualsevol entorn de mercat

 • Targeta Platinum Banca Personal

  Targeta Platinum Banca Personal

  Una targeta que li obre les portes d'un espai exclusiu ple d'avantatges.

  Accés

  Sales VIP d'AENA

  Assegurança

  Assistència en viatges

Chica subjectant unes ulleres. Butlletí setmanal

Consulti el nostre Butlletí Setmanal, amb tota la informació de mercats que li interessa

Una altra informació d'actualitat

 • Panda Mobile Family

  Tenim per a tu la suite de seguretat que et permet protegir-te en l'ús de la tecnologia.

 • Bankia Estudis

  Anàlisi sobre qüestions econòmiques, bancàries i d'actualitat.

 • Informació de mercats

  Cotitzacions de valors i dels principals índexs i divises.

 

 

* Bankia és l'Entitat Dipositària i Promotora. Bankia Pensionis EGFP SA, és l'Entitat Gestora. Bases dipositades davant de notari a la vostra disposició. S'aplicarà la normativa fiscal en vigor. Promoció vàlida per a la selecció de plans individuals inclosos en les Bases Notarials, per la contractació d'un pla sistemàtic d'aportació periòdica mensual d'almenys, 50 ? mensuals a través del canal en línia en què estigui disponible l'operativa (Bankia En línia i/o App Bankia), per a clients que no tinguin donat d'alta cap pla sistemàtic d'aportació periòdica a 30 d'abril de 2019. Queden exclosos els plans de pensions associats i del sistema de llocs de treball. Serà condició obligatòria que el client sol·liciti, en el canal en línia de contractació disponible, l'assignació de l'obsequi a través de la fitxa de sol·licitud, el mateix dia de contractació del pla sistemàtic i d'abonament de la primera aportació. Així mateix, per a l'entrega de la bonificació promocional serà necessari que el partícip accepti, mitjançant la signatura de la fitxa d'acceptació, que el dret consolidat de tots els plans de pensions que el client tingui a Bankia com comercialitzador dels mateixos, a data de l'assignació de la bonificació promocional, no es vegi reduït com a conseqüència de mobilitzacions de sortida cap a uns altres plans de pensions diferents dels inclosos en aquesta promoció (ja siguin gestionats per Bankia Pensionis o per unes altres entitats gestores), o com a conseqüència del cobrament de la prestació en forma diferent a la renda financera i/o assegurada, i que el pla sistemàtic d'aportació periòdica mensual contractat i que dona dret a participar en aquesta promoció, no es doni de baixa o sigui reduïda la seva quantia o periodicitat, fins a transcorreguts 60 mesos des de l'assignació de la bonificació promocional. Promoció limitada a l'abonament net en compte de l'import de la primera aportació realitzada al pla sistemàtic mensual amb un màxim de 300 euros per client. L'acció comercial estarà vigent del 6 de maig al 30 de juny de 2019. El Document de dades fonamentals per al partícip dels plans es pot sol·licitar gratuïtament i ser consultat awww.bankiapensiones.esi a les oficines del comercialitzador. Per al càlcul del capital acumulat s'ha supòsit una rendibilitat anual del 3% (aquesta rendibilitat té caràcter merament estimatori i no suposa una garantia de resultats futurs), fins als 67 anys.