Serveis exclusius

Serveis exclusius

Peix vermell saltant d'una tauleta tàctil
 • Panda Mobile Family

Treballem per fer-vos la vida més fàcil

Amb serveis exclusius per als nostres clients de Banca Personal

 • Servei I-Valors

  Gaudiu d'una tarifa preferencial en operacions de compravenda d'accions

 • Converses amb el teu gestor

  Ampliem els canals de comunicació entre el client i el gestor. Per fer-ho, ara podeu comptar amb la nova funcionalitat de “Converses amb el teu gestor”.

 • Avantatges de ser client

  Com a client de Banca Personal de Bankia tindrà a la seva disposició a un equip preparat per seleccionar les millors oportunitats en cada moment i acostar-li les alternatives més interessants per a les seves inversions.

Chica morena amb carpeta anotant. Proposta

Sol·liciti una proposta d'inversió personalitzada

Assessorament i planificació

El vostre gestor personal us informarà sobre l'evolució dels mercats i les millors oportunitats d'inversió, en funció de les vostres necessitats i expectatives

 

 • Assessorament individualitzat en funció del vostre perfil inversor i necessitats.
 • Amb el suport d'un equip d'experts en mercats.
 • Seguiment de les vostres inversions per part del vostre gestor i sempre disponible als canals digitals.
 • Planificació per a la jubilació

  Per tenir el vostre futur sota control, el vostre gestor personal us orientarà sobre els millors productes i la seva fiscalitat.

 • Informació per al client

  Perseguim un objectiu important: oferir-vos la millor qualitat en el servei, assessorament i atenció per respondre a les vostres expectatives.

Empresari amb tauleta tàctil i mòbil. Cotitzacions

Les cotitzacions de valors i els principals índexs, resumides per a vós

* Promoció vàlida per a clients carteritzats que sol·licitin expressament adherir-se a la promoció abans del 31/12/2018. El programari obtingut a través d'aquesta promoció tindrà llicència en vigor fins a 6 mesos després de la seva activació a la pàgina web http://promo.pandasecurity.com/bankia/. La promoció està limitada a una llicència no personal per client. Durant els transcurs del període de 6 mesos de vigor de la llicència, l'usuari registrat a PANDA SECURITY serà contactat per PANDA SECURITY per negociar la cancel·lació o pròrroga de mutu acord de la llicència. Consulteu les condicions promocionals (PDF, 99 KB). L'obtenció de la llicència queda subjecta a l'IRPF o, si escau, a l'impost sobre la renda de no residents, i al compliment de les obligacions que la normativa d'aquests impostos estableixi. Bankia es reserva el dret de modificar, per causes justificades, les condicions de la promoció en qualsevol moment. Qualsevol modificació es protocol·litzarà i publicarà al tauler d'anuncis de les oficines de l'entitat i a www.bankia.es.

 • En què consisteix l'assessorament que em proporciona el meu gestor?

  El vostre gestor personal analitza el vostre perfil i necessitats per brindar-vos un assessorament totalment personalitzat. Identifica la inversió que més us interessa, vigilant permanentment l'estat de la vostra cartera i revisant l'evolució de la vostra inversió per adequar-la a la situació econòmica del moment.

 • Com puc rebre el Butlletí?

  Subscrivint-vos-hi des de la nostra pàgina a través d'un senzill procés que no dura més d'un minut.Accés a la subscripció

 • Amb quin periodicitat rebut el Butlletí?

  El Butlletí de Banca Personal us acosta setmanalment la informació més actualitzada dels diversos mercats geogràfics i financers.