Panda Mobile Family

Si et sents com un peix a l'aigua en el món digital, tenim per a tu la suite de seguretat que et permet protegir els teus dispositius mòbils, la teva privacitat i les persones que estimes, per equilibrar la mescla d'avantatges, beneficis i riscos que suposa l'ús d'aquesta tecnologia.

 • Peix vermell saltant d'una tauleta tàctil

Amb Panda Mobile Family et beneficies de:

  • Localització immediata dels nens i els avis.
  • Bloqueig d'aplicacions a una hora determinada i durant una durada establerta o en qualsevol moment.
  • Obtenir informes sobre l'ús d'aplicacions, llocs web, trucades d'entrada i de sortida, incloent-hi el temps d'ús de cada aplicació individual com Whatsapp, Facebook, Twitter, jocs, etc. Control parental del web: bloquegeu l'accés a pornografia o a qualsevol lloc web que vulgueu.
  • Rebre alertes automàtiques quan arriben o surten d'una localització predefinida (escola, casa, activitats esportives, etc.).
  • Historial de localització per veure les localitzacions actuals i històriques on ha estat el teu fill durant els últims dies.
  • Botó de pànic: alerta instantàniament els pares i en proporciona la localització actual.
  • Múltiples dispositius "pare": pots monitorar els dispositius del teu fill des del teu mòbil.

  Per aconseguir-lo, només has de acceptar les condicions de la promoció* connectant-te als canals digitals de Bankia (Bankia Online o l'aplicació) des dels quals et donarem un codi d'activació de la suite.Aquest codi, l'hauràs de bescanviar registrant-te i activant-lo al web de Panda Security. Un cop l'hagis canviat, podràs gaudir dels teus 6 mesos de llicència gratuïta.

   

  * Promoció vàlida per a clients carteritzats que sol·licitin expressament adherir-se a la promoció abans del 31/12/2018. El programari obtingut a través d'aquesta promoció tindrà llicència en vigor fins a 6 mesos després de la seva activació a la pàgina web http://promo.pandasecurity.com/bankia/. La promoció està limitada a una llicència no personal per client. Durant els transcurs del període de 6 mesos de vigor de la llicència, l'usuari registrat a PANDA SECURITY serà contactat per PANDA SECURITY per negociar la cancel·lació o pròrroga de mutu acord de la llicència. Consulteu les condicions promocionals (PDF, 99 KB). L'obtenció de la llicència queda subjecta a l'IRPF o, si escau, a l'impost sobre la renda de no residents, i al compliment de les obligacions que la normativa d'aquests impostos estableixi. Bankia es reserva el dret de modificar, per causes justificades, les condicions de la promoció en qualsevol moment. Qualsevol modificació es protocol·litzarà i publicarà al tauler d'anuncis de les oficines de l'entitat i a www.bankia.es.