El gestor de patrimoni

El gestor de patrimoni

Una persona altament qualificada, designada expressament per assessorar-vos en la gestió del vostre patrimoni.

Què és el gestor de patrimoni?

No es tracta només de conèixer les seves necessitats, el seu gestor és, abans de res, un especialista en mercats nacionals i internacionals que li aporta tot el que calgui en matèria de legislació fiscal, mercantil i civil.

 

I és que el seu gestor compta amb el suport dels diferents departaments especialistes de Banca Privada i el Grup Bankia per a donar-li més valor a les seves inversions.

 

A Bankia Banca Privada disposa de la màxima garantia de control dels seus interessos. Per aquest motiu, el vostre gestor de patrimoni us remetrà de forma periòdica informació personalitzada i detallada sobre l'estat global de les vostres posicions.

 • Quin termini té un aval?

  Un aval pot tenir venciment efectiu o nominal, o pot ser indefinit.

  En cas de tenir venciment nominal, es requereix que per a la cancel·lació de l'aval es torni el mateix, mentre que el venciment efectiu, arribada la data de venciment, l'aval es considera cancel·lat amb caràcter general.

 • Quins interessos es paguen per un aval?

  Els avals no paguen interessos sinó comissions de risc i despeses d'emissió si l'emissió es fa per canal SWIFT.

  L'estàndard, pel que fa a la metodologia de cobrament de les comissions de risc, són liquidacions trimestralment per endavant.

 • Quins són els avals internacionals?

  Els principals avals internacionals són els avals de licitació, de pagament anticipat, de fidel compliment, de garantia i de retenció en l'àmbit d'avals "tècnics" i avals de pagament i avals financers en l'àmbit de "financers".