Accés clients

Planificació patrimonial i fiscal

L'única dada en què coincideixen tots i cadascun dels nostres clients: obtenir la màxima rendibilitat financerofiscal del vostre patrimoni

Què és la planificació patrimonial i fiscal?

A Bankia Banca Privada posem a la vostra disposició el nostre departament d'assessoria juridicofiscal, que us aconsellarà sobre com obtenir la millor rendibilitat financerofiscal en les vostres inversions.

El primer pas per aconseguir aquest objectiu és realitzar un estudi personal de la vostra situació economicopatrimonial, per tal de determinar les inversions que puguin resultar més avantatjoses per a vós des del punt de vista fiscal.

 

Des del primer moment gaudireu d'un servei continuat d'assessorament fiscal, una cosa imprescindible davant d'eventuals canvis en la vostra situació patrimonial, variacions del vostre perfil inversor o davant de possibles modificacions legislatives que incideixin en el règim fiscal existent.

 

Per complir aquestes metes, el departament d'assessoria juridicofiscal de Bankia Banca Privada us ofereix diferents serveis.

 

<span class="tiny-bold"><strong>Planificació fiscal de les vostres inversions:</strong>

 

 • estudis personalitzats de la vostra situació per ajudar-vos a optimitzar la rendibilitat financerofiscal del seu patrimoni. Planificació fiscal de les vostres inversions:
 • ens ocupem de realitzar tots els tràmits amb els organismes administratius (CNMV, SCLV, MAB, etc.) Constitució de vehicles d'inversió (SICAV i SICAV de fons):

Le puede interesar...

 • Su gestor de patrimonio

  Una persona altamente cualificada, designada expresamente para asesorarle en la gestión de su patrimonio.

 • Actualidad económica y financiera

  Acceda a la información más actualizada con el Boletín diario de mercados y el Boletín semanal económico financiero.

 • Los fondos de inversión más interesantes

  Ponemos a su disposición una amplia gama de fondos con la que cubrir todas sus necesidades de inversión.