Planificació patrimonial i fiscal

Planificació patrimonial i fiscal

L'única dada en què coincideixen tots i cadascun dels nostres clients: obtenir la màxima rendibilitat financerofiscal del vostre patrimoni

Què és la planificació patrimonial i fiscal?

A Bankia Banca Privada posem a la vostra disposició el nostre departament d'assessoria juridicofiscal, que us aconsellarà sobre com obtenir la millor rendibilitat financerofiscal en les vostres inversions.

 

El primer pas per aconseguir aquest objectiu és realitzar un estudi personal de la vostra situació economicopatrimonial, per tal de determinar les inversions que puguin resultar més avantatjoses per a vós des del punt de vista fiscal.

 

Des del primer moment gaudireu d'un servei continuat d'assessorament fiscal, una cosa imprescindible davant d'eventuals canvis en la vostra situació patrimonial, variacions del vostre perfil inversor o davant de possibles modificacions legislatives que incideixin en el règim fiscal existent.

 

Per complir aquestes metes, el departament d'assessoria juridicofiscal de Bankia Banca Privada us ofereix diferents serveis.

 

 • Planificació fiscal de les vostres inversions:estudis personalitzats de la vostra situació per ajudar-vos a optimitzar la rendibilitat financerofiscal del seu patrimoni.
 • Constitució de vehicles d'inversió (SICAV i SICAV de fons): ens ocupem de fer tots els tràmits davant els organismes administratius (CNMV, SCLV, MAB, etc.)

Us pot interessar...

 • El vostre gestor de patrimoni

  Una persona altament qualificada, designada expressament per assessorar-vos en la gestió del vostre patrimoni.

 • Actualitat econòmica i financera

  Accediu a la informació més actualitzada amb el Butlletí diari de mercats i el Butlletí setmanal economicofinancer.

 • Els fons d'inversió més interessants

  Posem a la vostra disposició una àmplia gamma de fons amb què cobrir totes les vostres necessitats d'inversió.