Planificació patrimonial i fiscal

Planificació patrimonial i fiscal

L'única dada en què coincideixen tots i cadascun dels nostres clients: obtenir la màxima rendibilitat financera fiscal del seu patrimoni

Què és la planificació patrimonial i fiscal?

A Bankia Banca Privada posem a la seva disposició el nostre Departament d'Assessoria Jurídic-fiscal, que li aconsellarà sobre com obtenir la major rendibilitat financer-fiscal en les seves inversions.

 

El primer pas per aconseguir aquest objectiu és fer un estudi personal de la seva situació econòmicopatrimonial, per tal de determinar les inversions que puguin resultar més avantatjoses per a vostè des del punt de vista fiscal.

 

Des del primer moment gaudirà d'un servei continuat d'assessorament fiscal, alguna cosa imprescindible davant eventuals canvis de la seva situació patrimonial, variacions del seu perfil inversor o davant possibles modificacions legislatives que incideixin en el règim fiscal existent.

 

Per complir aquestes metes, el Departament d'Assessoria Jurídic-fiscal de Bankia Banca Privada li ofereix diferents serveis.

 

 • Planificació fiscal de les seves inversions:estudis personalitzats de la seva situació per ajudar-li a optimitzar la rendibilitat financer-fiscal del seu patrimoni.
 • Constitució de vehicles d'inversió (SICAV i SICAV de fons): ens ocupem de fer tots els tràmits davant els organismes administratius (CNMV, SCLV, MAB, etc.)

Li pot interessar...

 • El seu gestor de patrimoni

  Una persona altament qualificada, designada expressament per assessorar-li en la gestió del seu patrimoni.

 • Actualitat econòmica i financera

  Accedeixi a la informació més actualitzada amb el Butlletí diari de mercats i el Butlletí setmanal economicofinancer.

 • Els fons d'inversió més interessants

  Posem a la seva disposició una àmplia gamma de fons amb què cobrir totes les seves necessitats d'inversió.