Servicio Domiciliación de Recibos

Còmode, ràpid i senzill. Nosaltres ens encarreguem del que faci falta per canviar la domiciliació dels teus rebuts.

Avantatges del Servei de Domiciliació de Rebuts

 • Si vols una gestió més ràpida dels rebuts, pots fer-ne el pagament i la domiciliació a través dels nostres caixers automàtics i canals digitals*.

  De la manera més senzilla:

  • Selecciona l'opció «Pagament de rebuts».
  • Segueix les indicacions: dades de l'emissor, import, etc.
  • Comprova les dades i accepta l'operació.
  • Pots domiciliar els teus rebuts en el moment del pagament marcant l'opció SÍ a l'apartat «Domiciliació de rebuts».

  Nosaltres ens encarreguem de tot el que calgui per canviar la domiciliació dels teus rebuts de la manera més còmoda i segura per a tu.

  * Serveis disponibles les 24 hores. Els pagaments efectuats entre les 22.00 i 23:59 h es faran efectius amb data de l'endemà.

50 premis de 1.000 euros

 • La vida és més fàcil quan tens avantatges

  Domicilia els teus rebuts i participa en el sorteig* de 50 premis de 1.000 euros.

  • Clients amb la nòmina o pensió domiciliada a Bankia: 2 PUNTS.
  • Clients que domiciliïn algun rebut: 2 PUNTS per cada rebut.

   

  * Promoció vàlida de l'01/03/18 a l'01/10/18 i de l'01/10/18 al 30/03/19; consisteix en dos sortejos (07/11/18 i 07/05/19, respectivament) de 25 premis de 1.000 € cadascun, per a clients persones físiques que tinguin domiciliada la nòmina ≥ 450 € o pensió ≥ 200 €, o gestionin el canvi de domiciliació bancària dels seus rebuts a través del Servei de Canvi de Domiciliació, o bé domiciliïn rebuts a través de Bankia Online, l'aplicació de Bankia o els caixers automàtics habilitats. Sorteig condicionat a l'obtenció de punts segons aquests criteris: per tenir la nòmina o pensió domiciliada a Bankia, 2 punts. Per cada rebut domiciliat a través del servei de canvi de domiciliació, 2 punts; per cada rebut domiciliat a través de Bankia Online, l'aplicació mòbil de Bankia o el caixer, 2 punts. El premi dinerari té la consideració de guany patrimonial sobre el qual es practicarà la corresponent retenció fiscal vigent a compte, que serà deduïda de l'import del premi. Per a més informació, consulteu Bases notarials (PDF, 129 kB) les condicions de la promoció. També estan disponibles a les oficines de Bankia.