Préstamos y Créditos Sindicados

  • Comptem amb una important presència

    En el mercat europeu i americà

  • Col·laborem amb el desenvolupament corporatiu dels teus clients. Àmplia xarxa de distribució. Som clau en els processos d'expansió, assessorament i finançament.

Avantatges

El prestigi obtingut en el mercat per les capacitats de direcció, estructuració i assegurament d'operacions sindicades, unit al coneixement especialitzat dels equips d'originación i distribució, constitueixen els principals actius pels quals els clients decideixen dipositar la seva confiança a Bankia per a l'estructuració de les seves principals operacions de finançament.

Els equips d'originación i distribució són els responsables de determinar, juntament amb els clients, l'estructura de finançament òptima, adequant-la al perfil financer de cada companyia i a les condicions de mercat existents en cada moment, a més de coordinar el procés de sindicació que donarà entrada a unes altres entitats a participar en l'operació.

En aquest sentit, l'àmplia xarxa de distribució desenvolupada durant els anys ens posiciona com una entitat clau en els processos d'expansió, assessorament i finançament de les decisions estratègiques dels clients.

Col·laborem amb el desenvolupament corporatiu dels nostres clients en facilitar-los un instrument de finançament adequat, i a la mesura de les seves necessitats, per abordar els seus projectes.

Per a més informació, contacta amb el teu gestor de Bankia.