Si no pot veure el correu correctament premi aquí

Bankia - Bankia al dia

 

 

Mercat de divises

Esperant a les actes de la FED

Contínua la recuperació del dòlar per tercer dia consecutiu tocant el sòl de la setmana davant l'euro en la figura d'1,2300 EURUSD i davant el ien fins a la zona de 107,50 USDJPY. Si hem assistit a una època en què la debilitat del dòlar coincidia amb les rendibilitats americanes tocant els seus màxims nivells, ahir semblava perdre's aquesta correlació negativa i les correccions del bitllet verd acompanyaven a la rendibilitat del títol amb venciment a 10 anys fins a nous màxims de l'any, en el 2,926%, nivells no vistos des de fa més de quatre anys.

Estarem molt pendents a la subhasta d'avui, tocant-li el torn aquesta vegada al bo a 5 anys, i a la publicació de les minutes de la Reserva Federal, que cobren especial importància per mesurar l'impacte de les noves mesures de política fiscal adoptades pel President Trump. Aquesta reforma fiscal així com el temor per la tornada de la inflació als Estats Units, on els salaris comencen a repuntar i la dada d'inflació del mes de gener sorprenia positivament als analistes, segueix pesant en els mercats que ara semblen descomptar alguna pujada de tipus més per part de la Reserva Federal.

Al Regne Unit sembla que, després de les interminables negociacions de sortida amb la Unió Europea, s'ha passat a una to alguna cosa més suau amb una Unió Europea que ha flexibilitzat les seves demandes i li ho posa alguna cosa més fàcil al Govern de Maig. La lliura s'enforteix en conseqüència i cedeix fins a la zona de 0,8800 EURGBP. Avui tindrem un ull posat a les dades que es publiquen de treball del mes de desembre al Regne Unit, esperant-se una xifra de 4,3%, important dada ja que pot ser el que marqui li ritmo a què el Banc d'Anglaterra vagi pujant tipus. A més, el seu governador, Mark Carney, abordarà la política econòmica de l'entitat durant la seva compareixença en la comissió del Parlament d'avui.

Per a avui coneixerem les xifres de PMI de serveis, manufacturer i compost de febrer en l'Eurozona així com els d'Alemanya, França i els Estats Units.

Rangs indicatius per a avui:

EURUSD
1.2260-1.2370

EURGBP
0.8775-0.8860

EURJPY
132.60-133.40

 
Baixa gràfics en pdf
 

 

 

Bankia i l'Haia Real Estate posen a la venda 5.200 habitatges i més de 2.500 immobles singulars amb rebaixes de fins al 40%

19 de febrer de 2018

Els habitatges, totes de segona mà, es troben en les capitals de província, ciutats dormitori i petites poblacions, oferint-se tant habitatge urbà com de costa. L'oferta comercial, denominada "Campanya Rebaixes", mantindrà els actuals descomptes en preus fins al proper 31 de març.

Espanya / El dèficit comercial s'amplia, sobretot pel component energètic

20 de febrer de 2018

Malgrat l'intens vigor de les exportacions, que van créixer un 8,9%, el major avenç en sis anys i superior als ritmes dels nostres socis, el 2017 el dèficit comercial es va ampliar fins al 2,1% del PIB.

Infraestructures i transports

19 de febrer de 2018

En el tram final de 2017 el sector serveis recupera el vigor perdut, gràcies a l'estrebada de les activitats comercials i el transport. La construcció consolida el seu creixement durant l'any, impulsada, sobretot, pel segment residencial, a què s'uneix la reactivació de l'obra civil. Les autopistes tornen a ser notícia el 2018.

Actualitat Emergents
Comentari Setmanal / Fi de la fase post-crisi
Butlletí economicofinancer
Indicadors de l'habitatge a Espanya. 19 de febrer de 2018
Indicadors macro economia espanyola. 19 de febrer de 2018
Espanya / La inflació cau a mínims de 16 mesos
ELS EUA / La preocupació per la inflació ha vingut per quedar-se

Soluciona Empreses

És la plataforma de Bankia amb eines digitals per a empreses, gratuïtes tant per a clients del banc com per a no clients; un lloc en constant evolució per ajudar-les a créixer.

 
BANKIA EMPRESES BANKIA EN LÍNIA EMPRESES CENTRES D'EMPRESES INFORMACIÓ CORPORATIVA

© Bankia SA, 2018. Espanya. Tots els drets reservats.

Bankia no garanteix l'exactitud total de la informació que conté aquest butlletí i no comparteix necessàriament les opinions que s'hi expressen, que pertanyen exclusivament als membres de l'equip d'anàlisi.
No respongui a aquesta adreça electrònica, ja que aquesta adreça de correu electrònic no és atesa.

Si vol donar-se'n de baixa premi aquí.