Si no pot veure el correu correctament premi aquí

Bankia - Bankia al dia

á

á

Mercat de divises

El mercat en mode "stand by ".

El mercat es troba en mode “stand by ”, després de posposar-se a avui la votació en el congrés americà la reforma de la llei sanitària que suposaria la derogació de l'ObamaCare, un dels pilars de campanya electoral del President Trump, i que ha trobat falta de suport per part de l'ala més conservadora el seu partit.

Fins i tot així, sembla que el mercat l'ha volgut interpretar positivament, ja que permet guanyar temps per unir suports, i vam veure un dòlar a la defensiva, recuperant una mica de terreny fins a la zona de 1.0760 EUR/USD. De moment hem obert avui reprenent el camí alcista cap a 1.0800 EUR/USD, impulsat l'euro la publicació a primera hora d'unes molt bones dades de PMI a França i Alemanya.

Un dia més, el nivell clau a vigilar és la zona de 1.0830 EUR/USD, de la qual vulneració a l'alça té recorregut fins a 1.0870 – 1.0880 EUR/USD.

Pel que fa a la lliura, les bones dades de vendes detallistes (+1.3% efectiu vs 0.3% esperat), van portar l'encreuament contra l'euro a cotitzar en cotes pròximes a 0.8600 EUR/GBP. Les paraules posteriors Gertjan Vlieghe, membre del Comitè de Política Monetària del Banc d'Anglaterra, afirmant que necessitaria veure una evidència d'una inflació via salaris, i no per energia o via importacions per la devaluació de la seva divisa, per votar per una pujada dels seus tipus d'interès de referència, van ser l'excusa per a una presa de beneficis.

Avui obrim amb una lleugera depreciació, després de les declaracions de Junker, afirmant que la factura de la ruptura del Regne Unit amb la Unió Europea assoliria els 62.000 Mill EUR, cosa que ens porta a obrir novament avui en 0.8640 EUR/GBP. El primer nivell de resistència a l'alça el tenim en 0.8665 EUR/GBP, amb un següent objectiu al voltant de 0.8760 EUR/GBP.

Com a dada anecdòtica, ahir vam conèixer la xifra que el Banc Nacional de Suïssa es va gastar el 2016 per defensar l'excessiva de la seva divisa, 67.100 MM EUR, contra els 86.100 EUR que va invertir el 2015.

En l'agenda d'avui, PMI de serveis i manufactures i ordres de béns duradors als Estats Units.

Rangs indicatius per a avui:

EURUSD
1.0760-1.0830

EURGBP
0,8600-0,8690

EURJPY
119.40-120.50

á
Baixa gràfics en pdf
á

á

á

Ignacio Cea: "Bankia aposta per la col·laboració oberta amb les fintech per aportar valor als nostres clients"

22 de març de 2017

Ignacio Cea, director corporatiu d'Estratègia i Innovació Tecnològica de l'entitat financera, va intervenir en l'eFintech Show, la trobada fintech que se celebra en la Fira de Barcelona.

Espanya / Les pernoctacions hoteleres cauen el febrer després de dos anys i mitjà a l'alça

23 de març de 2017

Encara que aquesta evolució es podria deure a l'efecte calendari (el 2016 febrer va ser bixest i va tenir un dia més), el balanç del mes torna a incidir en el retrocés de les pernoctacions dels espanyols, que disminueixen per tercer mes consecutiu, i en el menor dinamisme dels estrangers que, no obstant això, continuen assolint nivells rècord.

Espanya / L'activitat intensifica el seu dinamisme

22 de març de 2017

La indústria espanyola ha arrencat l'any prolongant el to positiu del tram final de 2016: la xifra de negoci va registrar el gener el major creixement des de mitjançats de 2011 (+7,1% vs +4,5% el 4T16), impulsada, sobretot, per les branques energètiques, gràcies a la pujada de preus, i els mercats interiors.

ELS EUA / Les vendes d'habitatge nou milloren el febrer
ELS EUA / Esperançadora arrencada d'any per a la indústria manufacturera
Monitor del BCE
Banca / el 4T16 creix el crèdit al consum i la morositat repunta en el finançament a llars
Espanya / Fort deteriorament del dèficit comercial, per l'encariment de l'energia
Comentari Setmanal / Vent en les veles

Confirming

Client: gestiˇ dels comptes que cal pagar, amb opcions de finanšament a favor dels prove´dors i/o del client.

Prove´dor: possibilitat de consultar i anticipar les factures que hagin estat comunicades pels seus clients.

BANKIA EMPRESES OFICINA INTERNET EMPRESES CENTRES D'EMPRESES INFORMACIÓ CORPORATIVA

© Bankia S.A., 2017. Espanya. Tots els drets reservats.

Bankia no garanteix l'exactitud total de la informació que conté aquest butlletí i no comparteix necessàriament les opinions que s'hi expressen, que pertanyen exclusivament als membres de l'equip d'anàlisi.

Si vol donar-se'n de baixa premi aquí.