Si no pot veure el correu correctament premi aquí

Bankia - Bankia al dia

 

 

Mercat de divises

El dòlar s'aprecia abans de la dada de lloc de treball de demà.

El més destacable han estat les cessions del petroli davant un increment dels inventaris de gasolina als Estats Units. La referència Brent cotitza en$61 el barril, mínims d'un mes i molt a prop del suport tècnic. Aquestes retallades en preu han afectat com és normal al commodities currencies, com el dòlar canadenc que ha caigut dues figures, cotitzant l'EURCAD en 1.5130. En l'encreuament també el va penalitzar una mala dada de productivitat.

L'USD segueix gotejant a poc a poc a l'alça davant l'optimisme sobre la reforma fiscal que està duent a terme Trump. Aquesta matinada ha marcat l'EURUSD 1.1785EURUSD, després d'haver vist ahir nivells propers a 1.1775EURUSD en la jornada d'ahir.

Al Regne Unit seguim amb la sensació d'un acord, o això és el que vol pensar el mercat acord com cotitza l'esterlina; encara que els unionistes es mantenen ferms pel que fa a la frontera amb Irlanda. EURGBP cotitza en 0.8815, molt a prop de la zona de 0.8800EURGBP que és la mitjana de les últimes 200 sessions.

Aquest matí hem vist unes dades de producció industrial bastant fluixos a Alemanya. Al Regne Unit tindrem dades de venda de cases que publica Halifax i als Estats Units les dades setmanals de lloc de treball, com a avantsala a la dada de creació de llocs de treball de demà.

A Alemanya estarem pendents del Congrés socialdemòcrata per si sorgeix un acord per donar el suport a Merkel. Rangs indicatius per a avui:

Rangs indicatius per a avui:

EURUSD
1.1750-1.1840

EURGBP
0.8745-0.8840

EURJPY
132.55-133.10

 
Baixa gràfics en pdf
 

 

 

Bankia adapta el seu certificat AENOR de Gestió Ambiental a la nova norma ISO 14001

4 de desembre de 2017

Bankia ha renovat i adaptat el certificat del Sistema de Gestió Ambiental d'AENOR a la nova versió de la norma internacional ISO 14001, publicada a 2015. La ISO 14001 és l'eina de gestió ambiental més estès al món amb a prop de 350.000 certificats en 201 països.

Espanya / Bona tònica del lloc de treball en el tram final de 2017

4 de desembre de 2017

Encara que el novembre es va registrar una caiguda de l'afiliació, aquesta va ser molt inferior a la del mateix mes d'any anterior (-12.773 vs-32.832). A més, en termes desestacionalitzats, la dada segueix sent positiu (+43.437), mentre que la mitjana d'octubre-novembre llança un creixement del 0,9% sobre la mitjana del 3T17.

Espanya / L'activitat industrial s'enforteix

5 de desembre de 2017

La producció industrial va confirmar l'octubre l'optimisme que va generar la dada del mes anterior i va créixer al major ritme en més d'un any. Aquesta acceleració s'explica pel fort impuls de les branques manufactureres, en especial les de béns d'equip i intermedis.

ELS EUA / La confiança roman el novembre en nivells molt expansius
Comentari Macro / Inèrcia davant incertesa
Indicadors de l'habitatge a Espanya. 4 de desembre de 2017
Indicadors macro economia espanyola. 4 de desembre de 2017
Espanya / Turisme, un model d'èxit davant el repte de gestionar l'abundància
Banca / Prossegueix l'avenç cap a la unió bancària, tot i que encara queda un llarg camí pel davant

Soluciona Empreses

És la plataforma de Bankia amb eines digitals per a empreses, gratuïtes tant per a clients del banc com per a no clients; un lloc en constant evolució per ajudar-les a créixer.

 
BANKIA EMPRESES BANKIA EN LÍNIA EMPRESES CENTRES D'EMPRESES INFORMACIÓ CORPORATIVA

© Bankia S.A., 2017. Espanya. Tots els drets reservats.

Bankia no garanteix l'exactitud total de la informació que conté aquest butlletí i no comparteix necessàriament les opinions que s'hi expressen, que pertanyen exclusivament als membres de l'equip d'anàlisi.

Si vol donar-se'n de baixa premi aquí.