Colectivos de Ahorro y Jubilaciˇn

La via més segura i senzilla per incentivar i fidelitzar tota o part de la plantilla mitjançant fórmules retributives, sense límit d'aportació anual, que permeten establir un salari diferit per a determinats empleats o complementar la seva futura pensió pública de jubilació.

  Característiques

  • Bo Assegurat Fidelització: permet a l'empresa establir un salari diferit a favor d'alguns dels seus treballadors, condicionant-ne l'efectiva percepció a circumstàncies com ara la permanència en l'ocupació, l'antiguitat o la productivitat. Cal destacar-ne l'excel·lent tractament fiscal.
  • Bo Assegurat Jubilació: és una assegurança la finalitat principal de la qual consisteix en complementar la prestació pública futura de jubilació del personal directiu i fins i tot dels socis treballadors de l'empresa.

  Més informació

  Si una empresa volgués recompensar determinats treballadors, premiant conceptes com ara la fidelitat, productivitat o permanència, la forma tradicional de fer-ho seria a través del seu rebut de salari. Això comporta el pagament de les quotes de la Seguretat Social, l'ingrés de les retencions a compte del IRPF i l'automàtica transmissió de drets al treballador, per la qual cosa l'incentiu perd gran part de l'efecte buscat.

  A travÚs del Bo Assegurat Fidelitzaciˇ s'aconsegueix assegurar la finalitat que busca l'empresa, sense imputaciˇ fins al venciment al IRPF i, per tant, conserva el dret de rescat de la p˛lissa i s'aplica una tributaciˇ molt mÚs favorable al treballador que la corresponent a les retribucions ordinÓries.

  A les empreses que vulguin fidelitzar els seus millors directius o treballadors fins que es jubilin, constituint un salari diferit en aquest moment mitjanšant la creaciˇ d'un compromÝs per pensions d'aportaciˇ definida, els oferim l'opciˇ del Bo Assegurat Jubilaciˇ.

  Les primes aportades per les empreses a aquest sistema retributiu no s'inclouen en la base de cotització del treballador. No hi ha cap límit d'aportació màxima i és un sistema complementari a altres fórmules similars.

  á

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.