Tarjeta Vía T Empresas

  • Contracta la teva Targeta Via T per als teus vehicles d'empresa

    I circula per les autopistes sense haver de detenir-te en el peatge

  • Vàlid per a les autopistes de tot Espanya. Descomptes per assiduïtat en el trànsit. Cobrament en el compte associat.

Com funciona

Contracta la teva Targeta Via T tant per a flotes de transport per carretera com a vehicles d'empresa (cotxes de direcció, flotes comercials, etc.)

Tan senzill com col·locar la targeta en el parabrisa del cotxe. D'aquesta manera, en passar per l'arc de la cabina de peatge un lector detecta el senyal que emet la targeta i obre la barrera sense necessitat de parar el vehicle.

El cobrament es fa de forma mensual i directament en el compte associat al contracte titular de l'empresa. A més, perquè puguis fer un seguiment de la despesa, una vegada al mes rebràs un extracte amb les operacions realitzades identificades pels trams recorreguts. De la mateixa manera, pots consultar els moviments en qualsevol moment a través de Bankia En línia.

Amb la Targeta Via T * no només aconsegueixes un estalvi important en temps i combustible, també pots obtenir importants descomptes per assiduïtat en el trànsit. Aquests descomptes, que poden arribar al 60% en algunes vies, són aplicats directament per l'empresa concessionària.

Per poder accedir a una informació més detallada sobre les vies on es pot utilitzar el VIA T, així com els descomptes esmentats anteriorment, consulta la pàgina web www.viat.es

Avantatges de la Targeta Via T

  • Permet circular per les autopistes sense haver de detenir-se en les platges de peatge. Possibilitat d'estendre l'ús a la resta d'Europa en el futur.
  • Ofereix descomptes per habitualitat.
  • Enviament d'un extracte mensual de la liquidació corresponent a la targeta per a l'empresa i un altre per a cada beneficiari.
  • La quota de manteniment és gratuïta durant el primer any de contractació.

 

*Li informem que la contractació d'aquest producte ha de fer-se a través de la seva oficina Bankia. Aquesta operació requereix el cobrament d'una quota de 30 € pel dispositiu. Transcorreguts 5 o 6 dies des de la contractació del producte, haurà de recollir la Targeta Via T en la seva oficina.