Avals internacionals

Empresari llegint un document

Bankia garanteix les teves operacions

Podem treballar en directe o, si cal, a través dels nostres corresponsals. Disposem d'una àmplia xarxa que ens permet proporcionar-te la cobertura necessària a qualsevol lloc del món

 

 • Et proporcionem assessorament especialitzat per facilitar les teves operacions.
 • Mitjançant el nostre Servei d'Avisos COMEX, et mantenim informat permanentment.
 • T'oferim màxima agilitat en totes les teves operacions.

Característiques dels avals

Un aval és un compromís bancari davant un tercer, que garanteix la bona fi d'una obligació o compromís contret per un client de l'entitat emissora.

 

En les teves relacions comercials internacionals, els proveïdors poden demanar-te que emetis un aval que garanteixi, per exemple, el pagament de les seves compres, serveis, etc.

 

Un aval és un producte flexible que s'adapta a qualsevol objecte o garantia (pagament mercaderia, compliment d'un servei, d'un contracte, devolució d'un pagament anticipat, etc.).

 

Els avals poden ser Indefinits o tenir Venciment Nominal i/o Venciment Efectiu.

 

Si ets importador, també pots beneficiar-te dels seus avantatges. Per exemple, pots sol·licitar als teus proveïdors que emetin al teu favor qualsevol garantia que et retorni aquelles bestretes d'efectiu que t'hagin exigit i que, davant un incompliment, puguis reclamar la seva devolució.

 

Si ets exportador necessitaràs recórrer a aquest producte, per exemple, quan licitis en un concurs d'adjudicació a l'estranger, sol·licitant una garantia de tipus Bid Bond o Tendir Bond. Si finalment t'adjudiquen el concurs-projecte, se't requerirà l'emissió d'una Performance Bond.

 

Els avals internacionals no són, per tant, un producte exclusiu per a importadors o exportadors, sinó un producte que s'adapta a qualsevol necessitat i que al beneficiari de l'aval li ofereix la seguretat que el banc emissor respondrà davant la seva execució. Per això, és important estudiar la garantia rebuda: text, objecte, legislació, etc., incloent com a part fonamental en aquest estudi la solvència del banc emissor.

Avantatges

 • Cobertura a nivell mundial.
 • Assessorament personalitzat a través dels nostres especialistes a Comex i màxima agilitat en la tramitació.
 • Cobertura tant d'una operació puntual com d'una necessitat continuada.
 • Disponibilitat de textos estàndards i personalitzats que s'ajusten a diferents modalitats d'aval.

Productes pensats per fer créixer la teva empresa

 • Chica amb pol blau somrient

  Avals tècnics

  En les teves relacions comercials internacionals, els teus proveïdors poden requerir tu l'emissió d'un aval que garanteixi, per exemple, el pagament de les seves compres o serveis.

 • Empresaris mirant una tauleta tàctil

  Avals econòmics

  Un aval és un compromís bancari davant d'un tercer, que garanteix el bon fi d'una obligació o compromís contret per un client de l'entitat emissora.


 • Dit seleccionant pantalla del mòbil

  Stand By

  Pots sol·licitar als teus proveïdors que emetin al teu favor qualsevol garantia que et retorni les bestretes d'efectiu que t'hagin exigit i que, davant d'un incompliment, puguis reclamar-ne la devolució.

 • Què és una ordre de prou pèrdues (stop loss)?

  Els stop loss són nivells o punts de venda que un client pot establir sobre una posició de la qual és titular, i serveixen per limitar les pèrdues en una operació de compravenda de valors, quan la cotització d'un valor es troba per sobre d'aquest nivell.

  L'objectiu d'aquest tipus d'ordres és evitar que una operació generi una pèrdua més gran que la que el client vol assumir.