Crédito suministrador

  • Estructura de finançament a mitjà o llarg termini

    Per obtenir finançament a canvi de la cessió sense recurs dels teus drets de crèdit

  • Accedeix a nous mercats reduint el risc de l'operació. Evita consumir les teves pròpies línies de risc. En el teu balanç, converteix deute en liquiditat.

El Crèdit Subministrador és una estructura de finançament a mitjà o llarg termini que et permet, com a exportador, obtenir finançament a canvi de la cessió sense recurs dels teus drets de crèdit amb pagament diferit, derivats dels teus contractes d'exportació de béns d'equipament o serveis o projectes clau en mà. El Crèdit Subministrador pot ser susceptible de suport oficial a través de l'obtenció de cobertura CESCE.

Seràs el titular del finançament, però es requereix l'existència d'una presa de raó per part de l'importador, on reconegui la cessió dels drets de crèdit a favor de Bankia.

Bankia considera els Pidiregas (Projectes d'Infraestructura Diferits en el Registre de la Despesa) com una variant del crèdit subministrador.

Els Pidiregas són esquemes de finançament del Govern mexicà per a projectes d'infraestructura d'inversió privada destinats a la CFE (Comissió Federal d'Electricitat), que pagarà a l'empresa o consorci adjudicatari el principal pressupostat, quan el projecte estigui implantat i en funcionament.

Avantatges del producte

  • Facilita les teves negociacions en les exportacions permetent-te obtenir millorar les condicions econòmiques de les mateixes.
  • Et permet accedir a nous mercats reduint el risc de l'operació i pot incrementar les teves exportacions a països amb una reduïda disponibilitat de finançament per als teus compradors.
  • Elimines el risc de crèdit (canvia drets de cobrament per cobrament al comptat), el risc país i el risc de tipus de canvi.
  • Al ser sense recurs, evites consumir les teves pròpies línies de risc alliberant així límits per a unes altres operacions a més de millorar el teu balanç convertint deute en liquiditat.
  • Si necessites plantejar una operació d'aquest tipus, Bankia compta amb professionals i amb àmplia experiència per assessorar-te i portar a bon terme l'operació.
  • Traspasses la gestió de cobrament dels teus efectes financers reduint les tasques administratives de la teva empresa.