Línea Experta Comex

A Bankia ens adaptem a les noves necessitats de les nostres empreses. Per fer-ho, facilitem que els nostres clients puguin actuar amb la màxima diligència sobre les seves operacions.

Avantatges del servei

 • El nostre Servei de Línia Experta Comex, facilita i agilitza la teva operativa de Comerç Exterior.

  • Proporcionant-te informació sobre els productes disponibles.
  • Assessorant-te sobre com instrumentar una operació.
  • Facilitant informació sobre les teves operacions en curs.
  • Resolent consultes tècniques sobre documents comercials, clàusules específiques, termes i condicions dels missatges Swiften, etc.

Característiques principals

 • Es tracta d'un servei completament gratuït que no requereix la signatura de cap contracte, a través del qual, podràs contactar directament amb els tècnics especialistes del nostre Departament d'Operativa Internacional o a través de la teva Bústia de Bankia En línia Empreses.

  A Bankia ens adaptem a les noves necessitats de les nostres empreses. Per fer-ho, facilitem que els nostres clients puguin actuar amb la màxima diligència sobre les seves operacions. La nostra Bústia de Línia Experta Comex de Bankia En línia Empreses t'ofereix un ampli ventall d'accions que possibiliten la seva tramitació en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

  S'ha disposat un catàleg preestablert d'accions, amb missatges predefinits, que agilitzessin les teves sol·licituds. Si el que requereixes no es troba en aquest catàleg, en qualsevol cas, sempre disposes de la possibilitat d'emetre un missatge lliure que s'adapti a qualsevol de les teves necessitats.