Depósito Tesorería Empresas

1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte. 1 / 6 és indicatiu de baix risc i 6 / 6, d'alt risc.
El banc està adscrit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. Per a dipòsits en diners, l'import màxim garantit és de 100.000 € per dipositant en cada entitat de crèdit.
El reemborsament, el rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.
  • Rapidesa, flexibilitat i rendibilitat.

    Per invertir les puntes de tresoreria de la teva empresa

  • El tipus d'interès s'adapta al termini. Possibilitat de fer successives imposicions. Rapidesa, flexibilitat i rendibilitat.

Avantatges del Dipòsit Tresoreria Empreses

Necessites rapidesa, flexibilitat i rendibilitat per invertir les puntes de tresoreria de la teva empresa? Amb el Dipòsit Tresoreria Empreses, les tens.

  • Rapidesa: dipòsit a termini en un sol contracte.
  • Flexibilitat: possibilitat de fer imposicions successives a venciments diferents cada vegada, des d'1 fins a 365 dies.
  • Rendibilitat: el tipus d'interès s'adapta al termini de la imposició (rendibilitat alineada amb el mercat). Rendibilitat personalitzada per a la teva empresa dia a dia en funció de la situació del mercat.
  • Liquidació al venciment, mitjançant un abonament al compte associat. Si et cal, pots rescatar els diners abans del venciment en qualsevol moment. En aquest cas de disposició total o parcial, s'abona el 80% dels interessos corresponents fins al moment de la disposició.

Producte disponible a Centres d'Empreses Bankia.