Joves

Joves

grup de nois joves mirant un portàtil
 • Descomptes per a tu

El Grinch llançant una bola nadalenca vermella

Amb Bankia i El Grinch, aquest Nadal serà de cinema

Productes i serveis pensats per a tu

Targetes, dipòsits, serveis i crèdits que més s'ajusten a les teves necessitats.

 • Targeta MTV Crèdit

  Targeta MTV

  Si estàs tot el dia enganxat a la música i ballant amb els videoclips, ets un autèntic MTV i per això aquesta és la teva targeta.

  Aplicació MTV Play

  Accedeix a continguts premium

  Modalitat

  Dèbit o crèdit

 • Chico jove amb ulleres mirant un portàtil

  Crèdit Jove

  Qualsevol idea, per molt boja que sigui, mereix ser finançada. Decideix quant necessites i en quant temps vols pagar-ho.

  Gratis

  Comissió d'estudi

  60 mesos

  Màxim de terminis

 • Joves mirant els mòbils

  Pagament entre amics Bizum

  Envia diners a qui vulguis només sabent-ne el telèfon mòbil

  Pagament

  Instantani

  Senzill

  I còmode

PER SER TU

Promoció Gran Teatro Bankia Príncipe Pío

Entrades gratuïtes per a tu i a 5 € per al teu acompanyant** si pagues amb la targeta Bankia i mostres el DNI.

logotip Gran Teatro Bankia Príncipe Pío

Descomptes. Un món ple d'avantatges per ser jove

 • 5% de descompte a BQ

  La marca espanyola de telèfons intel·ligents. (Re)Baixem per ser (Re)Millors. Amb la qualitat de sempre, ara et donem més per menys.

 • Hotels: 8% per a la teva guardiola

  Per a vols, vacances, escapades, lloguer de cotxes... Crea el teu viatge ideal, considera les teves opcions o troba inspiració a Expedia.es

 • Fins a un 9% addicional a la teva guardiola

  Troba l'oferta que s'adapta més bé a tu. Des del 50 al 90% de descompte en restaurants, salut, viatges, compres, bellesa, balnearis i més.

* Promoció vàlida de l'01/10/2018 al 31/12/2018, per a titulars de 14 a 30 anys d'un Compte Jove o un Compte_ON que durant el període promocional incrementin el saldo del seu compte respecte al 30/09/2018 i hi tinguin almenys 300 €. La promoció consisteix en un sorteig, el 17/01/2019, d'un viatge a Suïssa. El lliurament del premi està subjecte a tributació, de conformitat amb la legislació vigent, i l'assumirà el titular. Per a més informació, consulteu Bases notarials (PDF, 294 kB) les condicions de la promoció. També estan disponibles a les oficines de Bankia.

 

** Vàlid per entrades per a qualsevol espectacle de la programació del Gran Teatro Bankia Príncipe Pío. Per adquirir l'entrada, el client haurà d'accedir a la pàgina web www.abonoteatro.com/bankia i fer el pagament amb la targeta Bankia. Se li carregaran al compte 3,5 € en concepte de despeses de gestió. El Gran Teatro Bankia Príncipe Pío es reserva el dret de comprovar que l'assistent i el comprador de les entrades és client jove de Bankia sol·licitant veure la targeta de compra i el DNI. El preu de l'entrada de l'acompanyant serà de 5 € més les despeses de gestió, que són 3,5 €. S'haurà d'adquirir en el mateix moment que s'adquireix l'entrada del client jove.

 • Què és el valor liquidatiu?

  El valor liquidatiu és el preu de cada participació en un moment determinat. Es calcula dividint el patrimoni del fons entre el número de participacions en circulació en aquest moment determinat.

  Amb caràcter general, l'entitat gestora calcula el valor liquidatiu diàriament i té l'obligació de fer-lo públic a través de la seva pàgina web i dels butlletins de les borses de valors.

  Hi ha fons determinats que, per la seva naturalesa o per les característiques dels actius en què inverteixen, poden calcular el valor liquidatiu amb una periodicitat superior.

 • Què és un dipòsit estructurat?

  Un dipòsit estructurat es caracteritza perquè vincula la seva rendibilitat a l'evolució de determinats subjacents. Poden ser índexs borsaris, cistells d'accions, tipus d'interès, inflació, divises, etc.

  Hi ha multitud d'estructures diferents, principalment, en funció de les condicions que s'han de complir per assolir els diversos nivells de rendibilitat.

  Els dipòsits estructurats tenen la mateixa garantia de devolució del principal que un dipòsit tradicional.

 • Què és un bo estructurat?

  Un bo estructurat es caracteritza perquè vincula la seva rendibilitat a l'evolució de determinats subjacents. Poden ser índexs borsaris, cistells d'accions, tipus d'interès, inflació, divises, etc.

  Hi ha multitud d'estructures diferents en funció de les condicions que s'han de complir per assolir els diversos nivells de rendibilitat o per amortitzar totalment o parcialment de forma anticipada el producte.

  La garantia de devolució del principal, total o parcial i del pagament dels eventuals interessos d'un bo estructurat correspon a l'emissor del bo i, si escau, al seu garant, independentment de l'entitat a través de la qual s'hagi adquirit.

 • Estat de posició:

  És part de la documentació pública que informa al partícip dels moviments per subscripcions o reemborsaments en el fons.

 • Euríbor:

  (Euro Interbank Offered Rate). Taxa d'interès de referència per a la zona euro.

 • Data de registre del fons a la CNMV:

  És el moment a partir del qual un fons d'inversió queda autoritzat perquè es comercialitzi, ja que s'ha inscrit en els registres de la CNMV.