Mi Primera Cuenta

1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1 / 6 indicatiu de menor risc i 6 / 6 de major risc.
El Banc està adscrit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. Per a dipòsits en diners l'import màxim garantit és de 100.000 € per dipositant en cada entitat de crèdit.
 • Perquè els més petits comencin a estalviar sense comissions

  Amb regals i sorpreses especials

 • Per a infants de menys de 14 anys. Sense despeses ni comissions de manteniment. Liquiditat immediata.
 • Ninot verd amb cartera

Avantatges del meu Primer Compte

 • Liquiditat immediata.
 • Sense despeses ni comissions.
 • Per contractar El meu primer compte cal l'autorització del pare, mare o tutor legal del titular de la llibreta, així com aportar el NIF del menor.
 • Sorpreses per als titulars: invitacions i preestrenes de pel·lícules i musicals, sortejos, regals i molta diversió.

Amb Bankia i El Grinch, aquest Nadal serà de cinema

Cartell de la pel·lícula El Grinch

Ara, si ets dels més estalviadors del meu Primer Compte, podràs aconseguir un fantàstic viatge per a quatre persones a Finlàndia*, on els teus fills podran conèixer el Pare Noel i viure una experiència única, a més de tenir la possibilitat de guanyar diversos regals:

 • 150 packs de la pel·lícula: 4 entrades per a la pel·lícula.
 • 100 packs amb clauer, imant i set de papereria de la pel·lícula.

 

* Promoció vàlida de l'01/10/2018 al 31/12/2018, per a titulars de 0 a 13 anys del meu Primer Compte que durant el període promocional més incrementin, al mes, el saldo del compte. La promoció consisteix en el lliurament d'obsequis els mesos d'octubre, novembre i desembre, limitats a: 50 packs de 4 entrades cada mes per veure la pel·lícula El Grinch i 100 packs de marxandatge (1 clauer + 1 imant + 1 set de papereria) cada mes, i un sorteig, el 17/01/2019, d'un viatge a Finlàndia per als titulars que durant el període promocional incrementin el saldo respecte al 30/09/2018 i tinguin almenys 300 € al compte. El lliurament del premi està subjecte a tributació, de conformitat amb la legislació vigent, i l'assumirà el titular. Per a més informació, consulteu Bases notarials (PDF, 294 kB)les condicions de la promoció. També estan disponibles a les oficines de Bankia.