Inversió

Et presentem els millors articles sobre inversió. Et proporcionem informació perquè el teu diners creixi.

 • Pareja de majors abrazandose

  Per què contractar un pla de pensions

  Un pla de pensions és un producte d'estalvi i inversió a llarg termini de la qual finalitat fonamental és que el titular tingui els fons necessaris per afrontar la seva jubilació.

 • Primer pla d'un ordinador

  Estratègia d'inversió

  Una estratègia d'inversió és el conjunt de regles, comportaments i procediments que un inversor posa en marxa per aconseguir que el seu diners creixi.

 • primer pla d'una tauleta tàctil

  Invertir en Borsa

  Invertir en Borsa és participar en la compra i venda de valors, com a accions de societats anònimes, bons públics o privats.

Totes les categories

 • Quin risc té un fons d'inversió?

  El risc d'un fons d'inversió depèn fonamentalment del tipus d'actiu en què inverteix, qualificació dels mateixos, zona geogràfica a què pertanyen, la moneda en què cotitzen els mateixos.

 • Què és un fons d'inversió?

  Un fons d'inversió és un tipus d'institució d'inversió col·lectiva (IIC) sense personalitat jurídica del qual patrimoni està constituït per les aportacions dels inversors, denominats partícips. Es creen amb l'objectiu d'obtenir una rendibilitat en benefici del total del patrimoni oferint al participi una sèrie d'avantatges derivats d'aquesta unió dels patrimonis d'una gran quantitat d'inversors a què no podria accedir en cas de fer-la de manera individual.