Altres assegurances d'estalvi

Família, dona i nena en primer pla

PIAS

 

Per a qui

 

Per a clients que vulguin estalviar a poc a poc amb la tranquil·litat de poder disposar dels diners en qualsevol moment i que es puguin assegurar dels avantatges fiscals del PIAS.

 

Característiques

 

Aquest pla és un producte d'estalvi amb una assegurança de vida associada. Per tant, en cas de defunció de l'assegurat durant el període d'acumulació, els estalvis no es perden. El beneficiari designat rebrà els diners estalviat, més els interessos generats i un capital addicional. La rendibilitat està garantida amb renovacions trimestrals.

  • Disposes d'una fiscalitat excepcional, ja que els rendiments estan exempts sempre que es constitueixi una renda vitalícia a partir dels 10 anys de la primera aportació.
  • Les aportacions poden ser úniques i/o periòdiques, sent l'aportació màxima anual de 8.000 € i el total de 240.000 €.
  • Dins els paràmetres oferts, pots variar en qualsevol moment l'import, la periodicitat o el percentatge d'increment de les teves aportacions, segons les teves necessitats.
  • El rescat total del capital acumulat es pot sol·licitar a partir de 30 dies. També es podrà sol·licitar el rescat parcial. L'abonament d'aquest import es fa efectiu l'endemà de la petició en el compte del titular. Aquesta pòlissa no té penalització per rescat anticipat.

 

Avantatges

  • Seguretat

El Pla Individual d'Estalvi Sistemàtic és un producte amb una assegurança de vida associada.

  • Rendibilitat

La rendibilitat està garantida amb renovacions trimestrals.

  • Flexibilitat

Les aportacions poden ser úniques i/o periòdiques, sent l'aportació màxima anual de 8.000 € i el total de 240.000 €. Pots variar en qualsevol moment l'import, la periodicitat o el percentatge d'increment de les teves aportacions, segons les teves necessitats.

  • Rescat total o parcial

El rescat total del capital acumulat es pot sol·licitar a partir de 30 dies. També es podrà sol·licitar el rescat parcial. L'abonament d'aquest import es fa efectiu l'endemà de la petició en el compte del titular. Aquesta pòlissa no té penalització per rescat anticipat.

 

Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓ Operador de Banca-Assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks, Bankia Mapfre Vida i SA NOSTRA Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.