Assegurança d'Autos

Assegurança d'Autos

Dibuix d'un cotxe deixant anar fum
  • Simulador Assegurança de vehicles

Amb les teves Assegurances Bankia1 no només tindràs la tranquil·litat d'una de les millors assegurances, també t'emportaràs una EXPERIÈNCIA2 gratis.

Informa-te'n a www.tusegurotienepremio.es

Gaudeix del teu cotxe sense preocupacions

Contractar una assegurança d'automòbil amb Bankia és disposar de les millors cobertures del mercat per al teu vehicle. T'oferim les més àmplia gamma d'assegurances d'automòbil, des de l'assegurança a tercers, fins a l'assegurança a tot risc al més alt nivell, que ofereix una cobertura total per al teu vehicle i per als seus ocupants.

La protecció que necessites amb les cobertures més àmplies

Altres productes que et poden interessar

  • Crèdit Pots Més

    Et donem crèdit perquè les teves idees prenguin forma i es facin realitat amb un préstec personal fet a la teva mida.

  • Simulador de préstecs

    Descobreix el préstec que millor s'ajusta a les teves necessitats.

1. Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

2. Promoció vàlida fins a exhaurir existències (150.000 unitats), per a clients que contractin assegurances de Vida, Accidents, Llar, Decessos Salut i Actes comercialitzats per Bankia, consistent en l'entrega d'un codi promocional canviable per una Experiència en el web www.tusegurotienepremio.es. L'obsequi està subjecte a tributació, de conformitat amb la fiscalitat vigent i serà assumida pel client en la corresponent declaració d'IRPF. Bases notarials (PDF, 190 kB).