Assegurances decessos

Assegurances decessos

Dibuix d'una cinta funerària
 • Tots tenim alguna por... Allunya'ls amb les teves assegurances Bankia

Amb les teves Assegurances Bankia1 no només tindràs la tranquil·litat d'una de les millors assegurances, també t'emportaràs una EXPERIÈNCIA2 gratis.

Informa-te'n a www.tusegurotienepremio.es

Sabem que vols ajudar els teus

Per això pots oferir a la teva família tranquil·litat i una atenció personalitzada davant la pèrdua d'un ésser estimat.

Nosaltres ens ocupem de tot perquè en aquests moments, els més difícils, els teus comptin amb tot el suport necessari.

Treballem per posar-t'ho tot més fàcil

 • Assegurança de decessos

  Bankia Sempre

  Tindràs coberta la coordinació, organització i prestació dels serveis funeraris en cas de defunció per qualsevol causa.

 • Assegurança decessos prima única

  Assegurança Decessos Prima Única

  Per què no estar tranquil a qualsevol edat? Amb un pagament únic de la prestació sense recàrrecs ni actualitzacions de preus, sense sorpreses.

 • Assegurança decessos internacional

  Assegurança Decessos Internacional

  En cas de defunció dels assegurats, els repatriaran al seu país d'origen. Perquè, arribat el moment, tots voldríem tornar als nostres orígens.

Les nostres assegurances

 • Assegurances salut

  Tenir una assegurança de salut significa disposar d'una cobertura assistencial mèdica de qualitat, totalment personalitzada i adaptada al perfil de cada assegurat.

 • Assegurances vida risc

  Estem segurs que vols garantir la protecció econòmica de la teva família. Per això tenim una assegurança que garanteix el pagament d'un capital en cas de defunció.

 • Assegurança accidents

  Et garantim la protecció econòmica de la teva família en cas d'accident a la teva vida personal o professional durant les 24 hores del dia.

 • Com puc consultar la data de caducitat i el codi CVV?

  El CVV és el codi de verificació de la targeta, que habitualment cal indicar quan compres per Internet. En targetes Visa i MasterCard, el CVV és de 3 dígits i es troba al revers, al costat de l'espai reservat per a la signatura. En targetes American Express són 4 dígits i apareixen a l'anvers. La data de caducitat de la targeta està situada entre el número de la targeta i el nom del titular.

  També pots consultar aquestes dades còmodament des de la App Bankia.

 • Com puc modificar els límits de la meva targeta?

  Si necessites modificar el límit de la teva targeta de crèdit pots fer-ho a través de Bankia En línia o adreçant-te a qualsevol oficina de Bankia.

 • Quines comissions tenen les targetes?

  Gràcies al programa PER SER TU, els clients amb ingressos domiciliats no paguen quota per les seves targetes de dèbit habituals i, a més, poden disposar de fins a quatre retirades d'efectiu gratis al mes en caixers aliens (Banc Sabadell i Euro 6000).

  Veure condicions del programa (PDF, 145 kB).

  Pots consultar les comissions de targetes al llibre de Tarifes i comissions o a la teva oficina.

1. Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

2. Promoció vàlida fins a exhaurir existències (150.000 unitats), per a clients que contractin assegurances de Vida, Accidents, Llar, Decessos Salut i Actes comercialitzats per Bankia, consistent en l'entrega d'un codi promocional canviable per una Experiència en el web www.tusegurotienepremio.es. L'obsequi està subjecte a tributació, de conformitat amb la fiscalitat vigent i serà assumida pel client en la corresponent declaració d'IRPF. Bases notarials (PDF, 190 kB).