Assegurances decessos

Assegurances decessos

Dibuix d'una cinta funerària
 • Tots tenim alguna por... Allunya'ls amb les teves assegurances Bankia

Amb les teves Assegurances Bankia1 no només tindràs la tranquil·litat d'una de les millors assegurances, també t'emportaràs una EXPERIÈNCIA2 gratis.

Informa-te'n a www.tusegurotienepremio.es

Sabem que vols ajudar als teus

Per això pots oferir a la teva família tranquil·litat i una atenció personalitzada davant la pèrdua d'un ser volgut.

Nosaltres ens ocupem de tot perquè en aquests moments, els més difícils, els teus comptin amb tot el suport necessari.

Treballem per posar-te tot més fàcil

 • Assegurança de decessos

  Bankia Sempre

  Tindràs coberta la coordinació, organització i prestació dels serveis funeraris en cas de defunció per qualsevol causa.

 • Assegurança decessos prima única

  Assegurança Decessos Prima Única

  Per què no estar tranquils a qualsevol edat. Amb un pagament únic de la prestació sense recàrrecs ni actualitzacions de preus, sense sorpreses.

 • Assegurança decessos internacional

  Assegurança Decessos Internacional

  En cas de defunció dels assegurats, aquests seran repatriats al seu país d'origen. Perquè arribat el moment, tots volguéssim tornar als nostres orígens.

Si desitges consultar el nostre catàleg d'assegurances de decessos integrats, accedeix a la llista.

Les nostres assegurances

 • Assegurances salut

  Tenir una assegurança de salut significa disposar d'una cobertura assistencial mèdica de qualitat, totalment personalitzada i adaptada al perfil de cada assegurat.

 • Assegurances vida risc

  Estem segurs que vols garantir la protecció econòmica de la teva família. Per això tenim una assegurança que garanteix el pagament d'un capital en cas de defunció.

 • Assegurança accidents

  Et garantim la protecció econòmica de la teva família en cas d'accident en la teva vida personal o professional durant les 24 hores del dia.

1. Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓ Operador de Banca-Assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

2. Promoció vàlida fins a exhaurir existències (150.000 unitats), per a clients que contractin assegurances de Vida, Accidents, Llar, Decessos Salut i Actes comercialitzats per Bankia, consistent en l'entrega d'un codi promocional canviable per una Experiència en el web www.tusegurotienepremio.es. L'obsequi està subjecte a tributació, de conformitat amb la fiscalitat vigent i serà assumida pel client en la corresponent declaració d'IRPF. Bases notarials (PDF, 190 kB).