Bankia Sempre

Vols ajudar els teus? Contractar a Bankia una assegurança de decessos significa oferir tranquil·litat a la teva família i una atenció especialitzada davant la pèrdua d'un ésser estimat.

  Avantatges de Bankia Siempre

  Garanteix la coordinació, organització i prestació dels serveis funeraris en cas de defunció. D'aquesta manera tindràs cobertes totes les despeses i tràmits necessaris quan una persona mor, ajudant així els familiars en moments tan difícils en simplificar tots els tràmits burocràtics inherents al sepeli.

  • L'assegurança de decessos cobreix des de les necessitats convencionals (caixa, cotxe fúnebre, nínxol, incineració, etc.), assistència en viatge, assistència a persones (ajuda psicològica, tramitació de documents, consultes jurídiques familiars, etc.), fins a les necessitats per tradició o costums familiars d'àmbit social.
  • Tot això amb l'atenció personalitzada d'un gestor d'assistència disponible les 24 hores del dia, 365 dies a l'any i a qualsevol lloc del món.
  • Bankia Siempre una assegurança anual renovable a prima periòdica.
  • Pensat per a qualsevol persona menor de 70 anys i especialment recomanada per a famílies.
  • Posa a la teva disposició, un catàleg de més de 20 serveis addicionals, que poden ser utilitzats pels assegurats en qualsevol moment.
  • Serveis distingits per trams d'edat que comprenen des de l'ajuda personal a domicili fins a l'assistència postpart per a mare i nadó.

   

  En els moments difícils, ens preocupem nosaltres.

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks, Bankia Mapfre Vida i SA NOSTRA Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.