Assegurança decessos

Vols ajudar els teus? Contractar a Bankia una assegurança de decessos significa oferir tranquil·litat a la teva família i una atenció especialitzada davant la pèrdua d'un ésser estimat.

  Avantatges de l'Assegurança Decessos

  Garanteix la coordinació, organització i prestació dels serveis funeraris en cas de defunció. D'aquesta manera tindràs cobertes totes les despeses i tràmits necessaris quan una persona mor, ajudant així els familiars en moments tan difícils en simplificar tots els tràmits burocràtics inherents al sepeli.

  • L'assegurança de decessos cobreix des de les necessitats convencionals (caixa, cotxe fúnebre, nínxol, incineració, etc.), assistència en viatge, assistència a persones (ajuda psicològica, tramitació de documents, consultes jurídiques familiars, etc.), fins a les necessitats per tradició o costums familiars d'àmbit social.
  • Tot això, amb l'atenció personalitzada d'un gestor d'assistència disponible les 24 hores del dia, 365 dies l'any i a qualsevol lloc del món.

  Pots triar les modalitats següents.

  • Prima única, adreçat a persones de totes les edats que vulguin pagar la pòlissa d'una sola vegada, amb cobertura vitalícia.
  • Prima periòdica, una assegurança anual renovable.

   

  En els moments difícils, ens preocupem nosaltres.

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.