Assegurances Llar

Assegurances Llar

dibuix d'una casa cremant-se
 • Tots tenim alguna por... Allunya'ls amb les teves assegurances Bankia

Amb les teves Assegurances Bankia1 no només tindràs la tranquil·litat d'una de les millors assegurances, també t'emportaràs una EXPERIÈNCIA2 gratis.

Informa-te'n a www.tusegurotienepremio.es

Volem que gaudeixis del teu habitatge amb tota tranquil·litat, sense preocupacions

Davant de qualsevol imprevist que puguis tenir, tant a dins com a fora de la teva llar, disposaràs de les millors cobertures i serveis assistencials

Les millors assegurances per a la teva llar

 • Assegurança de la llar

  Assegurança Llar

  Les millors cobertures i assistència completa a la llar. Per a qualsevol tipus d'imprevist.

 • Assegurança de Llar tot risc

  Assegurança Llar Tot Risc

  L'assegurança més completa per a la teva llar, que t'ofereix grans avantatges.

 • Parella fent-se un petó a la galta

  Descompte Nòmina

  Si tens la nòmina domiciliada a Bankia, beneficia't de fins a un 25% de descompte en l'assegurança de la llar.

1. Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

2. Promoció vàlida fins a exhaurir existències (150.000 unitats), per a clients que contractin assegurances de Vida, Accidents, Llar, Decessos Salut i Actes comercialitzats per Bankia, consistent en l'entrega d'un codi promocional canviable per una Experiència en el web www.tusegurotienepremio.es. L'obsequi està subjecte a tributació, de conformitat amb la fiscalitat vigent i serà assumida pel client en la corresponent declaració d'IRPF. Bases notarials (PDF, 190 kB).