Assegurança Llar

Contractar a Bankia la teva assegurança de la llar significa disposar de les millors cobertures i serveis assistencials. I gaudeix del teu habitatge amb total tranquil·litat.

  Avantatges de l'Assegurança Llar

  L'Assegurança Llar cobreix els riscos de danys materials a què pot estar sotmesa el teu habitatge, mobiliari i pertinences contingudes en la mateixa, així com la responsabilitat civil i cobertures assistencials dels assegurats. La seva cobertura comprèn danys per aigua, incendi, trencament de vidres, danys estètics, robatori, enfonsament del terreny, etc.

  Es tracta d'una assegurança molt completa que t'ofereix assistència total en la llar:

  • Servei de reparació per avaria mecànica, elèctrica o electrònica dels electrodomèstics de gamma blanca que es trobin en l'habitatge assegurat.
  • Servei gratuït de bricolatge a domicili per a determinats serveis.
  • Servei d'assistència informàtica personalitzada. Servei de recuperació de dades i còpia de seguretat, amb la possibilitat de sol·licitar l'assistència de tècnics a domicili per a la reparació d'equips, amb un preu especial.
  • Servei d'orientació jurídica telefònica sobre qualsevol dubte jurídic.
  • Servei d'orientació mèdica per a consultes relacionades amb la salut.
  • Prestacions especials com a inhabitabilitat de l'habitatge, reposició de documents i unes altres despeses: extinció, desenrunament i bombers.
  • Cobertura Protecció Digital per oferir més seguretat als nostres clients: servei d'esborrament del rastre digital i localització i bloqueig de dispositius mòbils en cas de pèrdua, robatori i furt.

   

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓ Operador de Banca-Assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.