Assegurances de salut CASER

Assegurances de salut CASER

Metge i pacient

Amb les teves Assegurances Bankia1 no només tindràs la tranquil·litat d'una de les millors assegurances, també t'emportaràs una EXPERIÈNCIA2 gratis.

Informa-te'n a www.tusegurotienepremio.es

Quadre mèdic

Per a tu, que valores la comoditat i la rapidesa en l'assistència.

 

Tenim l'assegurança de salut que s'adapta a les teves necessitats en funció de l'ús que facis dels serveis mèdics:

  • Caser salut activa: S'abona un copagament per la utilització dels serveis sanitaris. T'interessa aquesta modalitat si ets de què fa poques “visites al metge”.
  • Caser salut integral: Ofereix les cobertures més completes per a tota la família abonant un copagament reduït pagant una tarifa ajustada.
  • Caser salut mèdica: Per a aquells que cerquen una assistència ambulatòria.
  • Caser salut adapta: Assegurança mèdica que inclou les cobertures més completes. No existeixen copagaments en la utilització dels serveis mèdics. Fas visites al metge sovint? T'interessa aquesta modalitat.

Avantatges de les nostres assegurances mèdiques

  • Seguretat

Té una cobertura molt àmplia i sense cap tipus de preocupació. Es rebrà una atenció mèdica professional sigui quin sigui el problema

  • Descomptes

Descomptes per grups familiars.

  • Comoditat

Permet gaudir d'un servei integral de salut amb la llibertat d'elecció, atenció personalitzada i millors serveis sense llistes d'espera.

Gestió d'autoritzacions centralitzada en plataforma telefònica.

  • Cobertures destacades

Un dels millors quadres mèdics del mercat.

Planificació familiar: inclusió del cost del dispositiu intrauterí.

Producte dental inclòs.

Psicologia infantil (20 sessions a l'any).

Pediatria fins als 16 anys.

Sense límit d'edat de permanència.

 

Assegurances mitjançades per BMN Mediació Operadora de Banca-Assegurances Vinculat S.L.U. (NIF B-64549942) i domicili social a Madrid, 28004, Paseo d'Apartats 17. Inscrit en el registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0057. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Caja Murcia Vida i Pensions, Caja Granada Vida, Sa Nostra Vida i Caser. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.