Segur que et sorprendràs

  A Bankia t'oferim una de les millors assegurances de vida i accidents, vehicles i llar (1) perquè gaudeixis de la protecció i una de les cobertures més àmplies del mercat.

  • Amb la teva Assegurança de vida gaudeixes de la protecció necessària davant una situació econòmica imprevista a un cost molt assequible. Amb un 15% de descompte el primer any si el prenedor té una altra assegurança amb Mapfre mediada per Bankia.
  • Vols tranquil·litat davant de qualsevol accident? Amb el Assegurança d'Accidents Nexe tindràs una indemnització de 100.000€. I si tu cònjuge o parella contracta una altra assegurança d'Accidents Nexe et beneficies d'un 20 % de descompte sobre la prima neta.
  • Escull per al teu cotxe el Assegurança d'Auto que més s'ajusti a les teves exigències, incloent entre altres, l'assistència en viatge il·limitat, més de 2.600 grues, el servei porta a porta, vehicle de substitució i totes les cobertures del mercat.
  • Seguretat per a la teva llar amb el Assegurança de la llar que inclou les prestacions més innovadores com la reparació d'avaries d'electrodomèstics de gamma blanca, bricolatge, robatori i furt fora de l'habitatge entre altres. I si tens la nòmina (2) o pensió domiciliada a Bankia, et traiem les comissions principals en tots els teus comptes a la vista (3) i et beneficies d'un 25%, 20% 15%, 10% i 5% de descompte durant els 5 primers anys de vigència de la pòlissa.

   

  (1) Assegurances mediades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.
  (2) Nòmina igual o superior a 450 € o pensió igual o superior a 200 €.
  (3) Segons les condicions generals, disponibles, a més, a les oficines Bankia i a Bankia.es