Assegurança familiar

  El teu benestar i el de la teva família protegides davant imprevistos.

  Assegurança de Vida destinada a persones preocupades pel benestar propi, de la seva parella i fills. Et garanteix tranquil·litat a tu i a la teva família amb un capital que ajudi a cobrir les conseqüències econòmiques en cas d'un contratemps.

  Descobreix els avantatges de l'Assegurança Familiar:

  • Cobertures: Defunció, Invalidesa Permanent Absoluta i Doble capital per Defunció per accident.
  • Cobertura de saldos pendents en targetes de crèdit de BMN en funció del capital assegurat.
  • Capital assegurat revaloritzable.
  • Forma de pagament a la teva elecció: anual, semestral, trimestral o mensual.

  Assegurança vida dona

  Tu fas, planifiques, supervises, Decideixes, actues i quan una mica et para, tot es para.

  L'assegurança Vida Dona és un producte destinat a dones preocupades pel benestar de la seva família i el seu propi, ja que a més de les seves àmplies cobertures, inclou una cobertura especial de càncer de mama: un capital garantit extra en cas de diagnòstic de càncer de mama per invertir en el que vulguis. Perquè puguis pensar en tu sense haver de preocupar-te per l'economia familiar, els problemes domèstics o els inconvenients derivats dels tractaments.

  Descobreix els avantatges de l'Assegurança Dona:

  • Cobertura de Diagnòstic de càncer de mama. Amb garantia de capital addicional de fins a 60.000 ?, continuant l'assegurança vigent per a la resta de cobertures.
  • Altres cobertures: Defunció, Invalidesa Permanent Absoluta i Doble capital per Defunció per Accident i Invalidesa Permanent Absoluta per accident
  • Cancel·lació de saldos pendents en targetes de BMN en funció del capital assegurat.
  • Forma de pagament a la teva elecció: pots triar entre la modalitat de pagament anual, semestral, trimestral o mensual.

  Assegurança vida lliure

  Tu fas, planifiques, supervises, Decideixes, actues i quan una mica et para, tot es para

  L'assegurança vida lliure és un producte destinat a persones preocupades pel benestar de la seva família, parella i fills. Persones que cerquen la tranquil·litat pròpia i la dels seus, de manera que davant un contratemps sàpiguen que la seva família queda coberta econòmicament durant un període de temps.

  Descobreix els avantatges de l'Assegurança de Vida Lliure:

  • Cobertures: Defunció, Invalidesa Permanent Absoluta i Doble capital per Defunció per accident.
  • Cobertura de saldos pendents en targetes de crèdit de BMN en funció del capital assegurat.
  • Capital assegurat revaloritzable.
  • Forma de pagament a la teva elecció: anual, semestral, trimestral o mensual.

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓ Operador de Banca-Assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks, Bankia Mapfre Vida i SA NOSTRA Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.