Perquè tu i la teva família necessiteu centrar-vos en el que realment importa, et donem la tranquil·litat perquè estiguis segur passi el que passi.

  Podràs gaudir de la millor assegurança de vida per a tu i per als teus, al millor preu.(PDF, 185 kB)

  Avantatges

  • A Bankia t'oferim una opció asseguradora innovadora que garanteix un capital de 10.000 €, davant l'eventualitat d'una malaltia greu, càncer de mama i/o càncer de pròstata.
  • Posa a la teva disposició un capital de 1.500 € per fer front a saldos pendents de targetes de crèdit, en cas de defunció.
  • Addicionalment, podràs afrontar el pagament de rebuts gràcies a la seva garantia addicional de 1.500 € en cas de defunció.
  • I tot això, amb capitals addicionals de defunció i invalidesa absoluta permanent, per només 250 € anuals*.

   

  Una nova forma de garantir la protecció econòmica de la teva família

   

  * Prima sense impostos ni recàrrec Consorci

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓ Operador de Banca-Assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.