Bankia Vida

Perquè la tranquil·litat costa molt poc, a Bankia us oferim l'assegurança de vida que garanteix el pagament d'un capital als beneficiaris en cas de defunció per qualsevol causa.

  Avantatges de l'assegurança Bankia Vida

  • A Bankia t'oferim una assegurança de vida que garanteix el pagament d'un capital als beneficiaris en cas de defunció per qualsevol causa.
  • A més, et beneficiaràs d'un 15% de descompte el primer any si el prenedor té a nom seu una altra assegurança a MAPFRE mediada per Bankia.
  • També té les cobertures opcionals d'invalidesa (absoluta i permanent) i defunció accidental amb doble capital.
  • Des de 30.000 euros de capital, tu tries. Contracta l'assegurança anual renovable amb la possibilitat de fraccionar el pagament de la prima.

  La tranquil·litat de garantir la protecció econòmica de la teva família.

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.