Joves

Joves

grup de nois joves mirant un portàtil
 • Descomptes per a tu

El Grinch llançant una bola nadalenca vermella

Amb Bankia i El Grinch, aquest Nadal serà de cinema

Productes i serveis pensats per a tu

Targetes, dipòsits, serveis i crèdits que més s'ajusten a les teves necessitats.

 • Targeta MTV Crèdit

  Targeta MTV

  Si estàs tot el dia enganxat a la música i ballant amb els videoclips, ets un autèntic MTV i per això aquesta és la teva targeta.

  Aplicació MTV Play

  Accedeix a continguts premium

  Modalitat

  Dèbit o crèdit

 • Chico jove amb ulleres mirant un portàtil

  Crèdit Jove

  Qualsevol idea, per molt boja que sigui, mereix ser finançada. Decideix quant necessites i en quant temps vols pagar-ho.

  Gratis

  Comissió d'estudi

  60 mesos

  Màxim de terminis

 • Joves mirant els mòbils

  Pagament entre amics Bizum

  Envia diners a qui vulguis només sabent-ne el telèfon mòbil

  Pagament

  Instantani

  Senzill

  I còmode

PER SER TU

Promoció Gran Teatro Bankia Príncipe Pío

Entrades gratuïtes per a tu i a 5 € per al teu acompanyant** si pagues amb la targeta Bankia i mostres el DNI.

logotip Gran Teatro Bankia Príncipe Pío

Descomptes. Un món ple d'avantatges per ser jove

 • 5% de descompte a BQ

  La marca espanyola de telèfons intel·ligents. (Re)Baixem per ser (Re)Millors. Amb la qualitat de sempre, ara et donem més per menys.

 • Hotels: 8% per a la teva guardiola

  Per a vols, vacances, escapades, lloguer de cotxes... Crea el teu viatge ideal, considera les teves opcions o troba inspiració a Expedia.es

 • Fins a un 9% addicional a la teva guardiola

  Troba l'oferta que s'adapta més bé a tu. Des del 50 al 90% de descompte en restaurants, salut, viatges, compres, bellesa, balnearis i més.

* Promoció vàlida de l'01/10/2018 al 31/12/2018, per a titulars de 14 a 30 anys d'un Compte Jove o un Compte_ON que durant el període promocional incrementin el saldo del seu compte respecte al 30/09/2018 i hi tinguin almenys 300 €. La promoció consisteix en un sorteig, el 17/01/2019, d'un viatge a Suïssa. El lliurament del premi està subjecte a tributació, de conformitat amb la legislació vigent, i l'assumirà el titular. Per a més informació, consulteu Bases notarials (PDF, 294 kB) les condicions de la promoció. També estan disponibles a les oficines de Bankia.

 

** Vàlid per entrades per a qualsevol espectacle de la programació del Gran Teatro Bankia Príncipe Pío. Per adquirir l'entrada, el client haurà d'accedir a la pàgina web www.abonoteatro.com/bankia i fer el pagament amb la targeta Bankia. Se li carregaran al compte 3,5 € en concepte de despeses de gestió. El Gran Teatro Bankia Príncipe Pío es reserva el dret de comprovar que l'assistent i el comprador de les entrades és client jove de Bankia sol·licitant veure la targeta de compra i el DNI. El preu de l'entrada de l'acompanyant serà de 5 € més les despeses de gestió, que són 3,5 €. S'haurà d'adquirir en el mateix moment que s'adquireix l'entrada del client jove.