Mi Primera Cuenta

1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte. 1 / 6 és indicatiu de baix risc i 6 / 6, d'alt risc.
El banc està adscrit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. Per a dipòsits en diners, l'import màxim garantit és de 100.000 € per dipositant en cada entitat de crèdit.
 • Els més petits també poden tenir el seu compte a Bankia

  I sense comissions!

 • Per a infants de menys de 14 anys. Sense despeses ni comissions de manteniment. Liquiditat immediata.
 • Imatge comptes contractar

  Avantatges del meu Primer Compte

  • Liquiditat immediata.
  • Sense despeses ni comissions.
  • Per contractar "El meu primer compte" cal l'autorització del pare, mare o tutor legal del titular de la llibreta, així com aportar el NIF del menor.
  • Fins a un 0,05% TAE1.
  • Sorpreses per als titulars: invitacions i preestrenes de pel·lícules i musicals, sortejos, regals i molta diversió.

   

  1 Per a saldo mitjà < 300 €: 0,00% TAE.
  Per a saldo mitjà >= 300,01 €: 0,05 TAE.

  El meu Primer Compte: Canta!

  Els clients infantils de Bankia estan d'enhorabona. Veuen créixer els seus estalvis amb “El meu Primer Compte”* i es beneficien de no pagar comissions**, a més d'aconseguir aquests fantàstics regals*** i participar en el sorteig d'un viatge a Nova York per a la família, que promet ser inoblidable

  • 150 paquets de 4 entrades per veure CANTA!: Si ets un dels 75 primers clients que més incrementa el saldo del meu Primer Compte el mes de novembre i 75 més per als qui ho facin al desembre.
  • 50 paquets de marxandatge (llibreta + clauer): si ets un dels següents 25 clients que més incrementa el saldo al novembre i 25 per als qui ho facin al desembre.
  • Sorteig d'un viatge a Nova York per a 4 persones, que inclou l'enregistrament d'un CD propi i moltes sorpreses més. Hi podran accedir tots els titulars de “El meu Primer Compte” que tinguin saldos superiors a 300 € a 31 de gener de 2017.

  Crea les primeres notes del teu gran somni amb Bankia i "El meu Primer Compte".

  * 0% TAE per a saldos iguals o inferiors a 300 € i 0,05% per a saldos superiors a 300 €.
  ** Segons condicions generals, per a clients d'edats compreses entre 0 i 13 anys, titulars de El meu Primer Compte, s'eliminen les comissions de manteniment i administració en tots els seus comptes a la vista.
  *** Promoció vàlida de l'01/11/2016 al 31/01/2017, per a clients de fins a 13 anys d'edat (inclusivament) titulars del compte d'estalvi “El meu Primer Compte” que facin aportacions al compte segons bases notarials consistents en: la realització d'una entrega directa de 150 paquets de 4 entrades per veure la pel·lícula repartits equitativament en els dos primers mesos de l'acció (75 paquets per al mes de novembre i 75 paquets per al mes de desembre), la realització d'una entrega directa de 50 paquets de marxandatge de la pel·lícula CANTA! consistent en un clauer i una llibreta, repartits equitativament en els dos primers mesos de l'acció (25 paquets el mes de novembre i 25 paquets per al mes de desembre) i un sorteig el 24/02/2017 d'un viatge a Nova York per a 4 persones (2 adults i 2 nens). Consulteu-ne les condicions completes de la promoció en les bases dipositades davant de notari (PDF, 134 kB) disponibles en oficines de Bankia i en www.bankia.es