Cuenta Un&Dos

1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte. 1 / 6 és indicatiu de baix risc i 6 / 6, d'alt risc.
El banc està adscrit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. Per a dipòsits en diners, l'import màxim garantit és de 100.000 € per dipositant en cada entitat de crèdit.
 • Un compte perfecte

  Per al dia més important de la teva vida

 • Sense comissions. Servei de casaments de Zankyou inclòs. Targeta Un&Dos amb assegurança de cancel·lació gratuït.
 • Ninot verd amb cartera

Cuenta Un&Dos, El compte que necessites per al teu casament

El vestit de núvia, les invitacions, el photocall? Hi ha tants detalls que preparar en un casament? Per fer-te la vida més fàcil, Bankia i Zankyou (el portal en línia líder de casaments a Espanya) s'han unit per crear un compte perfecte per gestionar el dia més important de la teva vida.

Acabes de començar a organitzar el teu casament? Necessites un compte corrent i una targeta per a tot el que cal preparar. Contracteu ara la Cuenta Un&Dos en línia i gaudireu de tots els seus beneficis.

Compte sense comissions

Perquè el que necessites és un compte sense comissions(1):

 • Manteniment i administració del compte gratis.
 • Transferències en euros a la UE sense comissions, a través dels canals en línia.
 • Ingrés de xecs nacionals gratis.

Targeta Un&Dos amb assegurança de compres gratis

Per a totes les despeses que tindreu per preparar l'enllaç, paga amb la teva targeta Un&Dos: una targeta de dèbit que inclou una assegurança(2) que, en cas de cancel·lació de l'esdeveniment per causa justificada(3), cobreix les compres realitzades amb ella en proveïdors adherits al Marketplace de Zankyou, o el que és el mateix, més de 10.900 proveïdors, tant empreses físiques com en línia, fins a un màxim de 5.000 ?.

Un compte 100% en línia

Accedeix al compte i fes totes les gestions on i quan vulguis des de l'àrea de client Bankia Online i des de l'aplicació de Bankia.

Servei de casaments Zankyou

 • Web de casament gratuïta i totalment personalitzable.

  Exemples de webs
 • Llista de casament Un&dos que inclou un pack Un&dos premium per al seu web, on els nuvis podran beneficiar-se de:
 • Llista de casament gratuïta(4) 100% cash i transferències il·limitades
 • 50 € de regal de benvinguda que tindràs disponible en el teu perfil de Zankyou, només per tenir el compte Un&dos. Per a la qual cosa vulguis: el fotògraf, les flors, el maquillatge o el que més et vingui de gust.
 • Dissenys premium, galeria PRO i xat d'ajuda a convidats.
 • I a més, la Llista Un&dos inclou una assegurança de cancel·lació de casament per causa justificada, per cobrir les compres realitzades amb la Tarjea Un&dos a proveïdors del Marketplace de Zankyou, tant en les seves botigues físiques com en en línia, per valor de 5.000 €.

Consulta totes condicions en zankyou.es.

Què he de fer per contractar-la?

L'única condició per començar a gaudir d'aquest compte i de tots els seus avantatges és que els titulars del compte siguin els dos contraents (majors d'edat) i que mantinguin el seu perfil 100% digital:

 • Tota la nostra correspondència serà sense paper, així cuidem el medi ambient.
 • Proporcionar-nos el teu mòbil i la teva adreça electrònica.
 • Permetre rebre comunicacions comercials. Tenim coses molt bones per oferir-te i no volem que te les perdis.
 • La gestió del teu compte ha de ser 100% en canals digitals (Bankia En línia, App i Caixers). Queden exempts d'aquesta condició els reintegraments superiors a 600 € que es podran fer en oficines, així com l'ingrés de xecs sense perdre els beneficis de la Cuenta_ON.

Obre el teu compte a Bankia En línia.

Una vegada la tinguis activa, podràs donar d'alta la teva llista de casaments en Zankyou (recorda que ha de ser abans del 31-12-2019).

 

Informació Precontractual Específica (IPE) Cuenta Un&Dos (PDF, 77,9 kB).

Document Informatiu Comissions Cuenta Un&dos (PDF, 287 kB).

Llista de serveis més representatius associats a un compte de pagament (PDF, 149 kB).

(1) Compte exempt de comissions de: administració i manteniment del compte, així com de la quota d'alta i manteniment de les targetes de Dèbit Un&Dos associades, transferències en euros en països membres de la UE, realitzades en canals digitals, sempre que tots els titulars compleixin el perfil digital (correspondència exclusiva per Internet, mòbil i adreça electrònica informat, desitja publicitat en tots els canals i transaccionalitat exclusiva en canals en línia). Si no es compleix el perfil digital, la comissió de manteniment del compte serà de 5 € al mes i 28 € a l'any la de targeta. Els ingressos de xecs en euros pagadors en el mercat nacional sempre seran gratuïts. Compte 0% TAE.

(2) Assegurança col·lectiva mitjançada per SegurBankia, SA corredoria d'assegurances del Grup Bankia (NIF A78685740) i domicili social al Paseo de la Castellana, 189, 28046, de Madrid. Inscrita en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau J-0632. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

(3) L'Assegurador reemborsarà al Titular de la targeta l'import dels serveis que no es puguin gaudir derivats de la cancel·lació de Casament del titular de la targeta per alguna de les causes garantides i que li siguin facturats en concepte de despeses no reemborsables, degudament estipulats en les condicions de contractació del proveïdor. Per a més informació, consulta la pòlissa de l'assegurança (PDF, 309 kB) o consulta en la teva oficina.

(4) Fins als 3.000 euros en regals rebuts i només a partir d'aquest import, el cost per gestió aplicada és de l'1% + 1 €. Els nuvis poden triar si l'assumeixen ells o els seus convidats, en del qual últim cas no té cost per a ells.