Tarjeta Crédito ON

  • Si tens Compte ON, aquesta és la teva targeta de crèdit

  • Compra en comerços a crèdit i fa reintegraments sempre a dèbit. 2 reintegraments al mes sense comissió en caixers fora d'Espanya. Assegurança de Compra En línia i Compra Protegida, a través d'AXA.
  • Targeta Crèdit ON

Aconsegueix un xec regal d'Amazon

Contracta la targeta Crèdit ON a través d'a Bankia En línia entre el 20/11/2017 i el 30/04/2018 i aconsegueix un xec regal d'Amazon* per import de 10 ? que podràs bescanviar en la pàgina web www.amazon.es>/a>.

Avantatges de la Targeta Crèdit ON

  • Quota d'alta i manteniment gratuït si es domicilia en el Compte ON i tots els seus titulars tenen perfil digital(1).
  • Utilitza-la a l'estranger: 2 reintegraments al mes sense comissió en caixers fora d'Espanya(2).
  • Assegurança de Compra En línia i Compra Protegida a través d'AXA.
  • Paga amb la teva targeta crèdit ON en estacions Galp d'Espanya i tindràs un 2% d'estalvi, sense límit d'import, tant en combustible com en botiga.
  • Descompte exclusiu en lloguer de vehicles Hertz. Fins a un 15% facilitant el codi de descompte en el moment de la compra (sol·licita-ho en contractar la targeta).

 

I a més, si tens la teva nòmina o pensió domiciliades(3) a Bankia:

  • Treu diners gratis a dèbit en més de 6.200 caixers Bankia i BMN, i a més, 4 reintegraments al mes sense comissió en caixers de Banc Sabadell i Euro 6000 adherits a l'acord(4).

Troba el teu caixer més pròxim.

 

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 139 kB).

 

* Amazon.es no patrocina aquesta promoció. Els Xecs regal de Amazon.es han de bescanviar-se en la pàgina de Amazon.es, pels productes inclosos en el nostre catàleg en línia i venuts per Amazon.es o qualsevol altre venedor que embena a través de la plataforma de Amazon.es. Els xecs regal no es poden recarregar, revendre, transferir per un valor, bescanviar per diners en efectiu o utilitzar amb un altre compte. Amazon.es no es fa responsable de la pèrdua, robatori, destrucció o ús no consentit dels xecs regal. Consulti els termes i condicions completes en www.amazon.es/cheques-regalo-condiciones. Amazon UE SARL emet els Xecs regal. Tots els ®, TM et © Amazon són la propietat intel·lectual de Amazon.com o de les seves filials. Condicions promocionals (PDF, 96 kB). El xec regal es lliurarà per adreça electrònica i la promoció estarà limitades les 10.000 primeres contractacions. Es lliurarà màxim un xec per client. És important tenir actualitzat l'adreça electrònica en dades personals a Bankia En línia.

(1) En cas contrari, la quota serà de 34 €. Per tenir perfil digital és necessari complir amb els següents requisits: tenir donada d'alta la correspondència exclusiva per internet; haver facilitat a Bankia el número de telèfon mòbil i el correu electrònic; autoritzar a Bankia el tractament de les seves dades personals per a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol canal i la cessió de dades personals a empreses del grup per a l'anàlisi del seu perfil; i operar exclusivament per canals (no en oficina).

(2) A partir del tercer reintegrament mensual la comissió serà del 4%, mínim 4 €.

(3) Nòmina per import igual o superior a 450 € i pensió igual o superior a 200 €.

(4) Entitats Euro 6000 adherides: Abanca, BCLM (Banc Castella-la Manxa), Caixa Ontinyent, Caixa Espanya-Duero, CajaSur, Cecabank, Colonya Caixa Pollença, Ibercaja, Kutxabank, Liberbank i Unicaja. A partir del 5è reintegrament, es repercutirà la comissió de 0,65 € cobrat pel banc titular del caixer a Bankia.

 

Altres targetes que et poden interessar >