Tarjeta Crédito_ON

  • Si tens Compte_ON, aquesta és la teva targeta de crèdit

  • Compra en comerços a crèdit i fa reintegraments sempre a dèbit. 2 reintegraments al mes sense comissió en caixers fora d'Espanya. Assegurança de Compra En línia i Compra Protegida, a través d'AXA.
  • Targeta Crèdit ON

Avantatges de la Targeta Crèdit_ON

  • Quota d'alta i manteniment gratuït si es domicilia en el Compte_ON i tots els seus titulars tenen perfil digital(1).
  • Utilitza-la a l'estranger: 2 reintegraments al mes sense comissió en caixers fora d'Espanya(2).
  • Assegurança de Compra En línia i Compra Protegida a través d'AXA.
  • Amb la teva targeta Crèdit_ON tindràs un descompte del 2% en les estacions de servei Galp i 3% en estacions de servei DISA/Shell sense límit d'import, tant en combustible com en botiga, a Espanya.
  • Descompte exclusiu en lloguer de vehicles Hertz. Fins a un 15% facilitant el codi de descompte en el moment de la compra (sol·licita-ho en contractar la targeta).

I a més, si tens la teva nòmina o pensió domiciliades(3) a Bankia:

  • Treu diners gratis a dèbit en més de 5.700 caixers Bankia, i a més, 4 reintegraments al mes sense comissió en caixers de Banc Sabadell i Euro 6000 adherits a l'acord(4).

Troba el teu caixer més pròxim.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 210 kB).

La teva targeta en el mòbil

Coneixes Bankia Wallet? L'app amb què podràs comprar amb el teu mòbil Android sense portar la targeta damunt.

A més, només a Bankia pots pagar amb totes les plataformes digitals de forma fàcil i segura. Descobreix Apple Pay (IOS), Samsung Pay i Google Pay.

I aprofita't de tenir PayPal en els nostres canals. Pots vincular un compte PayPal, consultar moviments i afegir targetes Bankia a PayPal directament des de l'app Bankia i Bankia En línia.

 

(1) En cas contrari, la quota serà de 34 €. Per tenir perfil digital és necessari complir amb els següents requisits: tenir donada d'alta la correspondència exclusiva per internet; haver facilitat a Bankia el número de telèfon mòbil i el correu electrònic; autoritzar a Bankia el tractament de les seves dades personals per a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol canal i la cessió de dades personals a empreses del grup per a l'anàlisi del seu perfil; i operar exclusivament per canals (no en oficina).

(2) A partir del tercer reintegrament mensual la comissió serà del 4%, mínim 4 €.

(3) Nòmina per import igual o superior a 450 € i pensió igual o superior a 200 €.

(4) Entitats Euro 6000 adherides: Abanca, BCLM (Banc Castella-la Manxa), Caixa Ontinyent, Caixa Espanya-Duero, CajaSur, Cecabank, Colonya Caixa Pollença, Ibercaja, Kutxabank, Liberbank i Unicaja. A partir del 5è reintegrament, es repercutirà la comissió de 0,65 € cobrat pel banc titular del caixer a Bankia.

 

Altres targetes que et poden interessar >