Tarjeta Flexible

  • Tu decideixes quant pagaràs a finals de mes

    Quotes adaptades a tu

  • Coneix per endavant el rebut de la teva targeta. La quota d'alta és gratuïta. Gaudeix de liquiditat amb el Servei Diners Ja.
  • Targeta de Crèdit Flexible

Avantatges de la Targeta Flexible

  • Sense quota d'alta.
  • Sense quota de manteniment, si fas una operació monetària a l'any (compra, traspàs a compte o reintegrament). En cas de no complir alguna de les condicions anteriors, el cost serà de 34 ?.
  • Si necessites disposar de liquiditat a l'instant, el Servei Diners Ja et permet traspassar el saldo de la targeta al compte de manera gratuïta.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 168 kB)

Promoció: 5% de descompte en grans superfícies

Les coses que més t'agraden amb un 5% de descompte(1).

La targeta plena d'avantatges que et donarà un 5% de descompte en les teves compres d'alimentació, electrònica, moda, decoració i esports en grans superfícies.

(1)Promoció vàlida del 15/02/18 al 15/06/18 per a noves altes de targetes Flexibles contractades del 15/02/18 al 15/06/18, sempre que no tinguis prèviament una targeta Flexible, ni hagis donat de baixa una des del 30 d'abril de 2017. Consulta els Sectors bonificats (PDF, 196 kB). Descompte màxim de 50 € per targeta. La quantitat abonada queda subjecta a l'IRPF o, si escau, a l'impost sobre la renda de no residents, i al compliment de les obligacions que la normativa d'aquests impostos estableixi.
Concessió de la targeta subjecta a aprovació per part de Bankia.
Per a més informació consulta en les Bases notarials (PDF, 241 kB) les condicions de la promoció.