Sticker Bankia Wallet

  • Si no tens un mòbil amb tecnologia NFC o tens un iPhone

    et proposem una alternativa: l'Sticker Bankia Wallet

  • Converteix el teu telèfon mòbil en una targeta de dèbit. Alta gratis si el contractes per l'Oficina Internet. Targeta de mida reduïda.
  • Targeta de dèbit sticker Bankia Wallet

En què consisteix?

És una targeta de mida reduïda que s'adhereix a la part inferior del darrere del telèfon mòbil. D'aquesta manera, la teva targeta i el teu mòbil es converteixen en un. Així de senzill.

A més, es complementa amb l'aplicació mòbil App Bankia Wallet que pots baixar des de Google Play (per a Android) o Apple Store (per a iPhone).

On puc utilitzar l'Sticker?

  • Comerços amb terminals que permetin pagament sense contacte (Contactless).
  • Caixers Bankia Contactless

Pots identificar els terminals Contactless amb aquesta icona:

Icona Contactless

Com he d'utilitzar-lo?

És molt senzill. Quan realitzes una compra, el comerç tecleja l'import de la compra en el terminal i només has d'acostar el mòbil amb la targeta orientada cap al terminal per efectuar el pagament:

  • Si la compra és per un import inferior a 20 €, la transacció haurà finalitzat.
  • Al contrari, si la compra és per un import de 20 € o superior, hauràs de teclejar el PIN de l'sticker per finalitzar la transacció.

Per disposar d'efectiu en caixers, aproxima la targeta a la icona Contactless assenyalat al caixer Bankia i segueix les instruccions que apareixeran en la pantalla. Has d'introduir el PIN per continuar amb l'operativa.

On sol·licitar-lo i quota d'alta

Alta gratis si ho contractes a través de Bankia Online (només per a mòbils sense NFC o iPhone).

La teva targeta en el mòbil

Coneixes Bankia Wallet? L'app amb què podràs comprar amb el teu mòbil Android sense portar la targeta damunt.

A més, només a Bankia pots pagar amb totes les plataformes digitals de forma fàcil i segura. Descobreix Apple Pay (IOS), Samsung Payi Google Pay.

I aprofita't de tenir PayPal en els nostres canals. Pots vincular un compte PayPal, consultar moviments i afegir targetes Bankia a PayPal directament des de l'app Bankia i Bankia En línia.

Altres targetes que et poden interessar >