Tarjeta ONG Ayuda en Acción

  • Col·labora amb Ajuda en Acció amb aquesta targeta

    Bankia cedeix un import fix cada any a l'ONG escollida per cada targeta contractada

  • Col·labora amb Ayuda en Acción. Cada targeta compte. Només has de pagar amb la teva targeta en comerços.
  • Targeta ONG Ajuda en Acció

Característiques de la targeta

  • És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  • D'aquesta manera, Bankia cedeix un import fix cada any a l'ONG escollida per cada targeta contractada. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip d'Ayuda en Acción.
  • Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, overbooking o retards en vols amb sortida i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25% per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30% habitual. Més informació en el següent enllaç.

Ayuda en Acción és una organització espanyola de cooperació al desenvolupament que treballa a 22 països d'Amèrica, Àfrica i Àsia des de fa més de 30 anys.

La seva missió és millorar les condicions de vida dels nens, les famílies i les comunitats a través de projectes autosostenibles de desenvolupament integral i activitats de sensibilització, amb la finalitat de provocar canvis estructurals que contribueixin a l'erradicació de la pobresa.

Durant aquests anys de treball amb els països i les persones del Sud, s'ha donat forma a un dels factors diferenciadors d'Ajuda en Acció: el concepte d'apadrinament, punt de partida per a una relació personal i pròxima entre els col·laboradors i el nen apadrinat.

Per saber més sobre els objectius i accions que duu a terme Ayuda en Acción visita el web http://www.ayudaenaccion.org/ on trobaràs més informació i altres formes de col·laborar.

Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar la Informació precontractual específica (IPE) (PDF, 53 kB).

Altres targetes que et poden interessar >