Tarjeta Crédito ONG Acnur

  • Mai no ha sigut tan senzill poder ajudar

    Cedim a Acnur el 50% dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços

  • Col·labores amb Acnur. Bankia cedeix el 50% del benefici net obtingut. Senzill. Només has d'utilitzar la teva targeta en comerços.
  • Targeta ONG Acnur

Característiques de la targeta

  • És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  • D'aquesta manera, Bankia cedeix a Acnur el 50% dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip d'Acnur.
  • Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, overbooking o retards en vols amb sortida i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25 % per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30 % habitual. Més informació en el següent enllaç.

Acnur és l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, instituïda el 14 de desembre de 1950 per l'Assemblea General de les Nacions Unides. El seu objectiu principal és protegir i resoldre els problemes dels refugiats a tot el món.

Per saber més sobre els objectius i accions que duu a terme Acnur visita el web www.acnur.org

Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 184 kB).