Tarjeta Crédito ONG Ayuda en Acción

 • Mai no ha sigut tan senzill poder ajudar

  Cedim a Ayuda en Acción el 50% dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços

 • Col·labores amb Ajuda en Acció. Bankia cedeix el 50% del benefici net obtingut. Senzill. Només has d'utilitzar la teva targeta en comerços.
 • Targeta ONG Ajuda en Acció

  Característiques de la targeta

  • És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  • D'aquesta manera, Bankia cedeix a Ayuda en Acción el 50% dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip d'Ayuda en Acción.
  • Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, overbooking o retards en vols amb sortida i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25 % per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30 % habitual. Més informació en el següent enllaç.

  Ayuda en Acción és una organització espanyola de cooperació al desenvolupament que treballa a 22 països d'Amèrica, Àfrica i Àsia des de fa més de 30 anys.

  La seva missió és millorar les condicions de vida dels nens, les famílies i les comunitats a través de projectes autosostenibles de desenvolupament integral i activitats de sensibilització, amb la finalitat de provocar canvis estructurals que contribueixin a l'eradicació de la pobresa.

  Durant aquests anys de treball amb els països i les persones del Sud, s'ha donat forma a un dels factors diferenciadors d'Ajuda en Acció: el concepte d'apadrinament, punt de partida per a una relació personal i pròxima entre els col·laboradors i el nen apadrinat.

  Per saber més sobre els objectius i accions que duu a terme Ayuda en Acción visita el web http://www.ayudaenaccion.org/ on trobaràs més informació i altres formes de col·laboració.

  Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

  Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 184 kB).