Tarjeta Crédito ONG Cruz Roja

  • Mai no ha sigut tan senzill poder ajudar

    Cedim a la Creu Roja el 50% dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços

  • Col·labores amb Creu Roja. Bankia cedeix el 50% del benefici net obtingut. Senzill. Només has d'utilitzar la teva targeta en comerços.
  • Targeta ONG Creu Roja

Característiques de les targetes

  • És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  • D'aquesta manera, Bankia cedeix a Creu Roja el 50 % dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip de la Creu Roja.
  • Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, overbooking o retards en vols amb sortida i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25 % per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30 % habitual. Més informació en el següent enllaç.

Creu Roja és una ONG de caràcter internacional els principis fonamentals de la qual són: humanitat, imparcialitat, neutralitat, independència, caràcter voluntari, unitat i universalitat. Sobre aquests fonaments basa tota la seva activitat de protecció a la vida i la seva salut.

Per saber més sobre els objectius i accions que duu a terme la Creu Roja visita el web www.cruzroja.es

Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 184 kB).