Tarjeta Crédito ONG Manos Unidas

  • Mai no va ser tan senzill poder ajudar

    Cedim a Mans Unides el 50 % dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços

  • Col·labores amb Mans Unides. Bankia cedeix el 50 % del benefici net obtingut. Senzill. Sol has d'utilitzar la teva targeta en comerços.
  • Targeta ONG Mans Unides

Característiques de la targeta

  • És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  • D'aquesta manera, Bankia cedeix a Mans Unides el 50 % dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip de Mans Unides.
  • Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, sobrereserva o retards en vols amb sortida des d'i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació, ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25 % per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30 % habitual. Més informació en el següent enllaç.

Mans Unides és l'associació de l'Església Catòlica a Espanya per a l'ajuda, promoció i desenvolupament del tercer món. És, al seu torn, una organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) formada per voluntaris i amb caràcter catòlic i seglar.

Per conèixer més sobre les fins i accions que duu a terme Mans Unides visita el seu web www.manosunidas.org

Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 184 kB).