Tarjeta ONG Unicef

  • Mai no ha sigut tan senzill poder ajudar

    Cedim a Unicef el 50% dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços

  • Col·labores amb Unicef. Bankia cedeix el 50% del benefici net obtingut. Senzill. Només has d'utilitzar la teva targeta en comerços.
  • Crèdit UNICEF

Característiques de la targeta

  • És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  • D'aquesta manera, Bankia cedeix a Unicef el 50 % dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip d'Unicef.
  • Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, overbooking o retards en vols amb sortida i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25 % per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30 % habitual. Més informació en el següent enllaç.

Unicef és el Fons de les Nacions Unides per a la Infància. Es tracta de la principal organització internacional que treballa per promoure els drets de la infància i aconseguir canvis reals en les vides de milions de nens. L'objectiu d'Unicef és garantir que es compleixin a tot el món els drets dels nens a la salut, l'educació i la protecció.

Per saber més sobre els objectius i accions que duu a terme Unicef visita el web www.unicef.es

Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 184 kB).