Tarjeta ONG Acción Contra el Hambre

  • Bankia cedeix a Acción Contra el Hambre el 50%

    Dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços

  • Col·labora amb Acción Contra el Hambre. Bankia cedeix el 50% del benefici net obtingut. Només has de pagar amb la teva targeta en comerços.
  • ONG Acc.Hambre_Debito_2016

Característiques de la targeta

  1. És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  2. D'aquesta manera, Bankia cedeix a Ación Contra la Fam el 50 % dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip d'Acción Contra el Hambre.
  3. Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, overbooking o retards en vols amb sortida i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25 % per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30 % habitual. Més informació en el següent enllaç.

Acción Contra el Hambre és una organització humanitària internacional, neutral i independent que combat la desnutrició infantil a l'hora que garanteix aigua i mitjans de vida segurs a les poblacions més vulnerables. Intervé en més de 45 països i dóna suport a més de set milions de persones.

La seva missió és salvar vides eliminant la fam a través de la prevenció, la detecció i el tractament de la malnutrició. Per saber més sobre els objectius i accions que duu a terme Acción Contra el Hambre visita el web:
www.accioncontraelhambre.org.

Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar la Informació precontractual específica (IPE) (PDF, 53 kB).