Tarjeta ONG Acción Contra el Hambre

  • Col·labora amb Acció Contra la Fam amb aquesta targeta

    Bankia cedeix un import fix cada any a l'ONG escollida per cada targeta contractada

  • Col·labora amb Acción Contra el Hambre. Cada targeta compte. Només has de pagar amb la teva targeta en comerços.
  • ONG Acc.Hambre_Debito_2016

Característiques de la targeta

  1. És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  2. D'aquesta manera, Bankia cedeix un import fix cada any a l'ONG escollida per cada targeta contractada. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip d'Acción Contra el Hambre.
  3. Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, overbooking o retards en vols amb sortida i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25% per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30% habitual. Més informació en el següent enllaç.

Acció Contra la Fam és una organització humanitària internacional, neutral i independent que combat la desnutrició infantil a la vegada que garanteix aigua i mitjans de vida assegurances a les poblacions més vulnerables. Intervé en més de 45 països i dóna suport a més de set milions de persones.

La seva missió és salvar vides eliminant la fam a través de la prevenció, la detecció i el tractament de la malnutrició. Per saber més sobre els objectius i accions que duu a terme Acción Contra el Hambre visita el web:
www.accioncontraelhambre.org.

Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar la Informació precontractual específica (IPE) (PDF, 53 kB).

Altres targetes que et poden interessar >