Tarjeta ONG Medicus Mundi

  • Bankia cedeix a Medicus Mundi el 50% dels beneficis

    Obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços

  • Col·labora amb Medicus Mundi. Bankia cedeix el 50% del benefici net obtingut. Només has de pagar amb la teva targeta en comerços.
  • ONG Medicus Mundi

Característiques de la targeta

  • És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia.
  • D'aquesta manera, Bankia cedeix a Medicus Mundi el 50 % dels beneficis obtinguts per l'ús de la targeta en els comerços. Es tracta d'una targeta personalitzada amb la imatge i el logotip de Medicus Mundi.
  • Condicions preferents en el servei AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, overbooking o retards en vols amb sortida i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seva reclamació ni durant el procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25 % per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30 % habitual. Més informació en el següent enllaç.

Medicus Mundi és una organització sense ànim de lucre, professional i independent que té com a objectiu contribuir a generar canvis en la societat, tot fomentant una cultura de solidaritat i compromís ciutadà, que facin possible l'eradicació de la pobresa i que converteixin la salut en un dret a l'abast de tothom.

Per saber més sobre els objectius i accions que duu a terme Medicus Mundi, visita el seu lloc web www.medicusmundi.es

Si vols ajudar amb la Targeta ONG però encara no la tens, pots contractar-la des d'aquesta mateixa pàgina.

Pots consultar la Informació precontractual específica (IPE) (PDF, 53 kB).