Un un
  • Aportacions a plans

Ara, amb la teva aportació al teu Pla de Pensions en una oficina Bankia, aconsegueix 1 any de subscripció a Amazon Primi.

Descobreix els nostres plans de pensions i obtindràs un gran estalvi per a la teva jubilació a través de petites aportacions mensuals. A més, ara amb la teva aportació al teu pla de pensions* en una oficina Bankia, aconsegueix 1 any de subscripció a Amazon Prime** perquè gaudeixis de tots els seus avantatges:

 

  • Enviaments ràpids i il·limitats sense cost addicional.
  • Sèries i pel·lícules en línia amb Prime Video.
  • I molts més avantatges com: emmagatzematge de fotos gratis i il·limitat, accés exclusiu a Prime Music, Amazon Music Unlimited, Amazon Reading, etc.

 

 

* Bankia i Sa Nostra Compañía de Seguros de Vida, S.A., són les entitats promotores dels plans de pensions. Bankia Pensiones i Sa Nostra Compañía de Seguros de Vida, S.A., són les entitats gestores (plans de pensions). Surnepensión EPSV és l'entitat de previsió social voluntària. Bankia, Cecabank i Bankinter són les entitats dipositàries.Bases dipositades davant notari a la vostra disposició (PDF, 699 KB). S'aplicarà la normativa fiscal en vigor. Queden exclosos els plans de pensions associats i del sistema de llocs de treball. Serà condició obligatòria que el client empleni i signi la fitxa de sol·licitud de l'obsequi promocional a la seva oficina Bankia, abans del 31/01/2020 (inclòs). Així mateix, per a l'enviament de l'obsequi promocional serà necessari que el participant accepti, mitjançant la signatura de la fitxa d'acceptació, que el dret consolidat de tots els plans de pensions que el client tingui a Bankia com a comercialitzador d'aquests, en la data de l'assignació de l'obsequi promocional, no es vegi reduït com a conseqüència de mobilitzacions de sortida cap a altres entitats diferents de Bankia Pensiones EGFP S.A., o Sa Nostra Compañía de Seguros de Vida, o com a conseqüència del cobrament de la prestació en forma diferent de la renda financera i/o assegurada, i que el conjunt de plans sistemàtics d'aportacions periòdiques fixats no es donin de baixa o siguin reduïdes les seves quanties, fins a transcorreguts 36 mesos des de la data efectiva d'entrega de l'obsequi promocional. Promoció: subscripció a un any d'Amazon Prime. Promoció vàlida per a altes de plans sistemàtics d'aportació periòdica efectuades entre l'1/02/2019 i el 31/12/2019. Consulteu les condicions a l'oficina. El Document de dades fonamentals per al partícip dels plans es pot sol·licitar gratuïtament i ser consultat a www.bankiapensiones.es, a www.sanostravida.es, i a les oficines del comercialitzador. Actualment el cost anual d'Amazon Prime sense promoció és de 36 €.

 

** Per poder subscriure't a Amazon Prime, hauràs de bescanviar el teu codi promocional a Amazon Prime i acceptar les Condicions generals. La teva subscripció a Amazon Prime es renovarà automàticament. Es farà el cobrament de la quota de subscripció que estigui vigent en el moment de la renovació, més els impostos aplicables. Pots cancel·lar-la en qualsevol moment visitant "El meu compte" i ajustant la configuració de la teva subscripció. Si no tens un mètode de pagament associat al teu compte, necessitarem que ens proporcionis un mètode de pagament vàlid quan t'hi subscriguis. Els codis promocionals Amazon Prime no es poden transferir ni bescanviar per diners. Per a més informació sobre Amazon Prime, visita Amazon.es/prime. Amazon.es no és organitzador ni patrocinador d'aquesta promoció.