A Bankia volem ajudar-te amb solucions a la mobilitat, per això t'oferim:

CRÈDIT SOSTENIBLE: Si el prefereixes, et financem el 100% de la compra del teu cotxe híbrid o elèctric fins a 8 anys:(1)

 

BANKIA RÈNTING: Amb una quota única al mes tindràs el vehicle que vulguis del nostre catàleg amb tots els serveis inclosos:

  • TIN anual 4,75%, 4,85% TAE.(2)
  • Sense comissió d'obertura!.
  • Amb descompte en la teva assegurança de cotxe de fins al 20%.(3)
 
  • Manteniment i reparacions.
  • Substitució il·limitada de pneumàtics.
  • Assegurances a tot risc sense franquícia i amb prima fixa.

 

(1) Finançament subjecte a aprovació de Bankia.

(2) Càlcul TAE per a un import mitjà de 6.500 € en un termini de 60 mesos. TIN 4,75% TAE: 4,85%. Comissió d'obertura: 0%. Quota mensual: 121,92 €. Import total que cal pagar pel consumidor: capital: 6500 € + interessos: 815,2 € + comissió d'obertura: 0 € = 7.315,2 €.

(3) Descompte mínim del 10% per a clients prenedors d'una pòlissa de Bankia Mapfre Vida i fins a un 20% per a clients amb assegurances mitjançades per Bankia i subscrits per Mapfre, individuals de llar, actes, decés prima periòdica i salut assistència i reemborsament. Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

(4) Si desitges contractar un rènting a les Canàries, Ceuta o Melilla, contacta amb nosaltres en el telèfon gratuït 900 226 542, o adreça't a la teva oficina. Informació Legal BANKIA, SA li informa que l'entitat amb què subscriurà el contracte de rènting, en cas d'aprovar-se la seva sol·licitud, serà ALPHABET ESPANYA FLEET MANAGEMENT, S.A.U., amb número d'identificació fiscal (N.I.F.) A-91001438. BANKIA, S.A. actua en aquesta contractació únicament en qualitat d'agent d'ALPHABET ESPAÑA FLEET MANAGEMENT, S.A.U. ALPHABET ESPAÑA FLEET MANAGEMENT, S.A.U. és l'únic responsable del compliment de les obligacions previstes en aquesta secció (Bankia Rènting) i a la informació precontractual. És una empresa aliena al grup Bankia i utilitza la marca Bankia Rènting en virtut de la llicència atorgada per BANKIA, S.A. Els vehicles mostrats poden no coincidir amb la versió oferta.