Bankia Gestión Experta

La vida ens ofereix múltiples possibilitats per gaudir-ne i, a canvi, només ens demana temps. Per això llancem Bankia Gestió Experta, un nou servei de gestió de carteres amb accés als millors fons d'inversió nacionals i internacionals, on nosaltres ens ocupem de tot, perquè només t'ocupis de la inversió més important: gaudir la teva vida.

Característiques

  • És un servei de gestió de carteres de fons d'inversió realitzada pels nostres experts, pel qual Bankia gestiona el teu patrimoni a través d'una cartera diversificada de fons d'inversió.
  • Adaptant la teva cartera per aprofitar les oportunitats del mercat en cada moment, segons el teu perfil d'inversió.
  • Amb accés als fons de gestores, nacionals i internacionals, més prestigiosos.
  • Amb un seguiment continu de la teva inversió, controlant el nivell de risc en qualsevol moment.
  • Des de 10.000 €, podent fer subscripcions i reemborsaments en qualsevol moment.

Tipus de cartera

 • Posem a la teva disposició 4 tipus de carteres, diferenciades partint de perfil de risc assumit, l'horitzó temporal i finalitat d'inversió:

  Per determinar quin és la cartera més adequada per a tu, avaluarem els teus coneixements, experiència, situació financera i objectius d'inversió, a través d'un test d'idoneïtat.

  Per determinar cuás és la cartera més adequada per a tu, avaluarem els teus coneixements, experiència, situació financera i objectius d'inversió, a través d'un test d'idoneïtat. Tranquil·la: cartera amb una volatilitat* màxima del 5%. Equilibrada: cartera amb una volatilitat* màxima del 10%. Creixent: cartera amb una volatilitat* màxima del 20%. Avançada: cartera sense límit de volatilitat* title=

Coneix més de Bankia Gestió Experta

 •  

  (1) La volatilitat és la fluctuació que pot experimentar el valor de la teva cartera en un determinat període de temps. La valoració dels fons està subjecta a les fluctuacions dels mercats, per la qual cosa el capital invertit no està assegurat. Import mínim d'inversió 10.000 €.

  (2) Posició mitjana estimada.