Pago entre amigos Bizum

Pagar la teva part del compte del restaurant, l'entrada d'un concert o el regal d'un amic ara és més senzill gràcies al servei de pagament entre amics Bizum de Bankia.

Si portes mòbil, portes diners

 • No facis servir diners Pagament entre amics Bizum

Què és el Pagament entre amics Bizum?

 • És la manera més fàcil de fer petits pagaments(1) entre amics o coneguts: la teva part del compte del restaurant, l'entrada del concert, la despesa comuna de gasolina en un viatge...

  L'enviament d'efectiu es fa des del mòbil de manera instantània. No necessites saber el número de compte de la persona que rebrà els diners, només el seu telèfon o adreça electrònica, i el pagament es fa de mòbil a mòbil.

  Consulta el nostre fullet informatiu (PDF, 615 kB)

  Fullet electrònic No Utilitzis Diners (PDF, 1,36 MB)

Què necessites?

  • Tenir el número de telèfon actualitzat amb nosaltres. Ens el pots proporcionar des de qualsevol dels nostres caixers, des de Bankia Online, des de l'aplicació o a qualsevol oficina.
  • Tenir un mòbil Android o iOS.
  • Podràs utilitzar Bizum a través d'App Bankia o a través de Bankia Wallet. Pots baixar-te qualsevol app des de Google Play o AppStore
  Icona de descàrrega Google Play Icona de descàrrega d'App Store
  • Activa el servei i llest!Recorda, la teva clau no canvia si ja operes amb els canals digitals de Bankia.

  A partir d'ara, podràs enviar diners als teus amics de la manera més fàcil. Accedeix a l'app de Bankia i utilitza Pagament entre amics Bizum. Fàcil, còmode i segur.

  Logotip Bizum

  (1) Des de 0,50 € a 500 €. Nombre màxim d'operacions rebudes per dia: 20 operacions. Nre. màxim d'operacions rebudes per mes: 30 operacions. Nre. màxim de sol·licituds de pagament enviades per mes: 30 operacions.

   

  No utilitzo diners ›