Pago entre amigos Bizum

Pagar la teva part del compte del restaurant, l'entrada d'un concert o el regal d'un amic és ara més senzill gràcies al servei Pagament entre amics Bizum de Bankia Wallet.

Què és el Pagament entre amics Bizum?

 • És la nova proposta de Bankia per fer petits pagaments entre amics o coneguts: la teva part del compte del restaurant, l'entrada del concert, la despesa comuna de gasolina en un viatge, etc.

  L'enviament d'efectiu es fa des del mòbil de manera instantània. No et cal saber el número de compte de la persona que rebrà els diners, només el seu telèfon o correu electrònic.

Què necessites?

 • La propera vegada que vulguis enviar diners a un amic només has de:

  • Accedeix a l'opció “Pagament entre amics Bizum” en el menú lateral de l'App Bankia Wallet.
  • Prem el botó “Paga”.
  • I seleccionar el destinatari a l'agenda del teu mòbil.


  El destinatari rep un missatge al mòbil que l'avisa que ja té els diners disponibles, i només ha de baixar-lo al seu compte a través de l'App Bankia Wallet o seguint les instruccions que rebrà al telèfon.

  Preguntes freqüents Pagament entre amics Bizum (PDF, 900 kB)

Promoció

 • Utilitza el nou servei Pagament entre amics de Bankia Wallet i podràs guanyar una de les 100 Targetes regal Netflix que sortegem.

  * Promoció vàlida entre l'1 i el 30 de novembre de 2016 per a persones físiques majors d'edat, clients de Bankia que utilitzin el servei Pagament entre amics de Bankia Wallet (import mínim per operació: 5 €), que consisteix en la realització d'un sorteig de 100 targetes regal NETFLIX de 15 € cadascuna, i que els guanyadors podran bescanviar pel servei de subscripció a Netflix. Vegeu termes i condicionsde la targeta regal Netflix. Més informació sobre la promoció en les bases notarials (PDF, 131 kB) o en la teva oficina Bankia.